Velikan Barçe 'napao' klub zbog spektakularnog transfera

'Neymar i Messi ne mogu igrati u istoj momčadi. Barcelona očito nije ništa naučila iz primjera s Ibrahimovićem', izjavila je Barçina legenda Johan Cruyff.

28.5.2013.
12:08
VOYO logo

Možda nikada neće postati najbolji igrač svijeta kao što tvrdi Pele, no Neymar je u možda i najvažnijem trenutku karijere pokazao da mu je nogomet bitniji od novca. Imao je za svoj novčanik mnogo bolje ponude Real Madrida, Manchester Cityja i Chelseaja, no odabrao je Barcelonu.

Potpisao je petogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati sedam milijuna eura. U Cityju i Chelseaju mogao je 10. Za najboljeg mladog igrača današnjice Barcelona je duboko posegla u džep, isplatila je Santosu čak 60 milijuna eura (uz bonuse može narasti do 72), što je drugi najskuplji transfer u klupskoj povijesti. Više je Barca platila samo za Zlatana Ibrahimovića– 69 milijuna eura Interu 2009.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda Barcelone Johan Cruyff smatra da kupnja Neymara nije najbolji potez za katalonski klub:

"Neymar i Messi ne mogu igrati u istoj momčadi. Barcelona očito nije ništa naučila iz primjera s Ibrahimovićem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obranu svog sunarodnjaka i novog klupskog suigrača stao je Dani Alves.

"Neymar je zvijezda, ali je vrlo skroman i to ne utječe na njega na travnjaku. Poštujem Cruyffa, ali u krivu je jer će Neymar biti veliko pojačanje, i to u paru s Messijem", smatra Alves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo