VATRENA PRESS KONFERENCIJA / Predsjednik španjolskog giganta demantirao optužbe, a zatim žestoko opleo po rivalima

Image
Foto: Profimedia

Gotovo dva sata trajala je konferencija za novinare, predsjednik Barcelone bio je bez dlake na jeziku

17.4.2023.
13:34
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik Barcelone, Joan Laporta, održao je dugo iščekivanu press konferenciju vezanu uz brojne optužbe koje su snašle Barcelonu u posljednje vrijeme. Naime, prije nekoliko mjeseci na površinu su isplivale informacije o tome kako je katalonski div godinama plaćao usluge nekadašnjeg suca Josea Enriquea Negreire kako bi imali povlaštenu poziciju kod sudaca u domaćem prvenstvu.

Image
KRIZA LIDERA /

Barcelona treću utakmicu zaredom nije postigla pogodak: Sprema li se borba za naslov?

Image
KRIZA LIDERA /

Barcelona treću utakmicu zaredom nije postigla pogodak: Sprema li se borba za naslov?

Naravno, ubrzo je počela istraga i očekuje se suđenje o tome kako bi cjelokupna španjolska, ali i svjetska javnost saznala istinu. Današnju press konferenciju Laporta je odlučio iskoristiti za demantij brojnih optužbi te je najavio tužbe za klevetu. Osim toga, poručio je da će klub tražiti golemu odštetu zbog raznih neistinih informacija koje su dospjele u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Press konferencija trajala je gotovo dva sata. Prvo je u uvodnom dijelu govorio samo Laporta, a nakon toga novinari su postavljali pitanja na koje je Laporta odgovarao. U Barceloni tvrde kako je ugled kluba u ovoj situaciji jako srozan, te da su putem svojih istraga odradili sve što je u njihovoj moći, a da je sada red na institucije da ih javno oslobode optužbi.

Osim toga, predsjednik Barcelone dotaknuo se i mrskih rivala iz Madrida: ˝Izdvojio bih Real Madrid, koji je jasno pokazao svoj stav u ovoj situaciji, a oduvijek su bili klub režima i povezani uz sudačko favoriziranje.˝ Također, rekao je da su iz Reala direktno radili na tome da naruše ugledu Barcelone i okrenu čitavu javnost u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, ostaje za vidjeti što je u cijeloj ovoj priči istina i hoće li družina iz glavnog grada Španjolske na čelu sa kontroverznim Florentinom Perezom reagirati na ove kontra optužbe iz Katalonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo