JEZIVO PRIZNANJE ZLOGLASNOG TERORISTA: / Planirao raznijeti Modrića i Rakitića, a nećete vjerovati što ga je spriječilo

Image
Foto: Profimedia

Španjolski istražitelji sada nastavljaju češljati slučaj i još sumnjaju kako je moguće da je u igri i cijela mreža napadača

18.5.2020.
20:48
Profimedia
VOYO logo

U Španjolskoj je nedavno uhićen zloglasni marokanski državljanin koji je planirao izvesti teroristički napad na najvećem europskom derbiju, El Clasicu. Španjolski list, El Periodico, otkriva kako je Marokanac planirao upasti na teren s oružjem, možda nožem, a možda i nečim gorim poput drona, ali sve samo s jednim ciljem - da napravi masakr.

"Vjerujemo da je u pitanju usamljeni vuk islamske republike. Uhićen je u petak 8. svibnja i planirao je zaskočiti Messija i društvo tijekom derbija, odnosno, igrače Reala i Barcelone. Detalji govore da je odustao od inicijalnog plana, te se, umjesto na igrače, koncentrirao na navijače", piše list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2L) hugs Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric at the end of the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semi-final first leg football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 6, 2019. (Photo by Josep LAGO / AFP)

Korona spasila stvar

U tom novom planu htio je upasti na stadion i tamo se raznijeti bombom, a ne isključuje se niti plan da se htio zabiti kamionom u navijače koji su se okupljali ispred stadiona.

No, niti jedan od ovih planova, na svu sreću, nije mu uspio jer je, pazite sada, izbila pandemija koronavirusa. "Pandemija koronavirusa možda je nekima spasila život, jer sve mu je ovo propalo zbog zaključavanja nogometa", vele Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski istražitelji sada nastavljaju češljati slučaj i još sumnjaju kako je moguće da je u igri i cijela mreža napadača ili nekakva organizirana skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo