JESU LI VATRENI TRENUTNO NAJJAČA MOMČAD NA BALKANU? / Srpski novinar ima zanimljivu teoriju - 'Svaka čast Hrvatima, ali...'

Image

Hrvatska je ostavila podosta loš dojam, a kako je riječ o doprvacima svijeta blijeda igra zamijećena je i izvan granica Lijepe naše

1.4.2021.
15:32
VOYO logo

Činjenica je, hrvatska nogometna reprezentacija nije baš pretjerano dobro otvorila prvi kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Loše je to izgledalo protiv Slovenije. Nešto malo, ali zaista malo, bolje protiv Cipra i na koncu neuvjerljivo prvo poluvrijeme protiv Malte i solidno drugo poluvrijeme nagrađeno s tri gola.

Hrvatska je ostavila podosta loš dojam, a kako je riječ o doprvacima svijeta blijeda igra zamijećena je i izvan granica Lijepe naše, točnije u susjednoj Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski B92 tvrdi da Hrvatska možda više nije najbolja ekipa na Balkanu, odnosno, da ne igra jedina vrhunski nogomet.

"Odjeci Ex-Yu buma: Svjetska senzacija, srpski inat - Balkan nije samo Hrvatska", naslov je teksta koji potpisuje Miloš Simanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor naglašava kako su i Srbija i Sjeverna Makedonija napravile ogroman posao na početku kvalifikacija i ističe kako je Hrvatska odradila dosta loš posao, posebice sa Slovenijom na otvaranju.

"Svaka čast Hrvatskoj na tome što je postala viceprvak svijeta prije tri godine, ali očigledno je da nije više jedina koja igra atraktivan i dobar nogomet na ovim prostorima", piše tako novinar B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

27.03.2021., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Kvalifikacije za FIFA Svjetsko prvenstvo u Katru 2022., skupina H, 2. kolo, Hrvatska - Cipar. Luka Modric. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

'Hrvatska se muči s liliputancima'

Zatim slijedi hvalospjev preporođenoj Srbiji pod vodstvom Dragana Piksija Stojkovića, zbog odličnih izdanja s Irskom, Azerbajdžanom i na koncu remijem s Portugalom.

"Srbija je ugodno iznenađenje i 'bara-bar' s Portugalom, jednom od najboljih reprezentacija svijeta. Po mnogima i najboljom. I ima ono što nije ranije - borbu do kraja i bez predaje. To u prošlosti nije bio slučaj", piše tako srpski novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je i Makedonce koji su skalpirali Njemačku u gostima s 2:1, a isto tako i Slovence koji su iznenadili Hrvatsku s 1:0.

"Hrvatska se iskupila uz dosta muke s liliputancima Ciprom (1:0) i Maltom (3:0). Ono što brine u Hrvatskoj je neuvjerljiva igra, ali i pored toga je momčad Zlatka Dalića na vrhu s Rusijom, s tim da se priključila i Slovačka", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo