JESTE LI VIDJELI ŠTO JE GUARDIOLA RADIO MODRIĆU? / Pep je gotovo cijelu utakmicu pokušavao sabotirati Hrvata i zamalo je uspio

Image
Foto: Profimedia

Ružan je to potez, čak i nesportski, ali sve je to na koncu dio taktike

27.2.2020.
9:12
Profimedia
VOYO logo

U možda i najzvučnijem okršaju osmine finala nogometne Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio Real Madrid sa 2-1, dok je u drugom susretu večeri Lyon porazio Juventus sa 1-0. Sudar "Kraljeva" i "Građana", svakako je jedna od poslastica osmine finala elitnog natjecanja "Starog kontinenta", a u prvom susretu slavili su gosti okrenuvši rezultat u posljednjih 12 minuta utakmice.

Real je poveo u 60. minuti preko Isca, no gosti su okrenuli rezultat golovima Gabriela Jesusa u 78. minuti i Kevina de Bruynea u 84. minuti iz jedanaesterca. Real je utakmicu zaključio s igračem manje nakon to je u 86. minuti isključen Sergio Ramos.Luka Modrić je igrao za Real od prve minute, u 54. minuti je zaradio žuti karton, a teren je napustio u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Manchester City manager Pep Guardiola during the Premier League match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park, London Crystal Palace v Manchester City, Premier League - 19 Oct 2019, Image: 477875496, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sabotaža

E sada, u tom periodu od pola sata otkako je igrao sa žutim kartonom, Modrić je bio na žestokom udaru Pep Guardiole koji je s klupe konstantno urgirao da mu se dodjeli drugi žuti karton. Da, ružan je to potez, čak i nesportski, ali sve je to na koncu dio taktike. Guardiola je urgirao nekoliko puta tijekom utakmice da se Modriću da crveni karton, a posebice kada je Modrić navodno igrao rukom. Guardiola je tada divljao uz aut-liniju i vrištao prema sucu Orsatu da isključi Hrvata zbog igranja rukom. Gestikulirao je u svom prostoru i pokazivao da je Modrić namjerno igrao rukom te je inzistirao da mu se da crveni karton.

No, Guardioli niti to nije bilo dovoljno, pa je nakon utakmice poražio suca i počeo mu prigovarati zbog toga što nije htio isljučiti Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo