SUPERTALENT NA MAKSIMIRU / Jeste li uopće čuli za njega? U Dinamu raste 'novi Luka Modrić', a ugledni talijanski medij tvrdi da će biti hit

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Za ovog 18-godišnjeg veznjaka vjerojatno niste niti čuli, ali on je već dulje vrijeme na radarima brojnih europskih velikana

27.12.2021.
10:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Ugledni talijanski sportski medij, Tuttomercato, svakoga dana na svojim internetskim stranicama predstavlja po jednog talentiranog nogometaša iz Europe, a sada je na red došao i jedan hrvatski nogometaš, Dinamov, Tomislav Duvnjak.

Za ovog 18-godišnjeg veznjaka vjerojatno niste niti čuli, ali on je već dulje vrijeme na radarima brojnih europskih velikana i Tuttomercato ga predstavlja, ni manje ni više, kao "novog Luku Modrića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdvojili su njegovu superiornu nogometnu inteligenciju, sjajan pregled igre, odličnu tehniku i kreatorske sposobnosti u igri. Duvnjak je uz to i mladi reprezentativac Hrvatske, član je U-19 selekcije i nedavno smo ga imali prilike gledati u kvalifikacijama za Euro. Do sada je upisao sedam nastupa za U-19, ali ima i 13 utakmica za U-17 te četiri za U-16 selekciju.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Debitirao pa nestao

Oni koji pomno prate zbivanja u Dinamu možda su već i čuli za njega, a možda ga se, eto, netko i sjeća iz utakmice s Varaždinom 24. srpnja prošle godine kada je debitirao za seniore Dinama ušavši umjesto Lovre Majera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak trenutno igra za drugu momčad Dinama u 2. HNL i ove je sezone nezamjenjiv član prve postave te je propustio samo dvije utakmice, a s obzirom na to da igra nekoliko pozicija u veznom redu i hvale ga ovako po stranim medijima, tko zna, možda uskoro dobije novu šansu u A momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo