JESTE LI GA VEĆ PRIMIJETILI? / Dinamo ima novog hit-igrača. Prije 25 dana igrao je Drugu HNL, a sada je bio jedan od najboljih protiv CSKA

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sve do prije dvadesetak dana on je bio igrač Dinama 2 i natjecao se u Drugoj HNL

29.10.2020.
22:50
Profimedia
VOYO logo

U susretu 2. kola K skupine Europske lige Dinamo je u Moskvi odigrao 0-0 protiv CSKA. Prije tjedan dana Dinamo je na stadionu Maksimiru odigrao 0-0 protiv Feyenoorda, a identičnim rezultatom završilo je i gostovanje "modrih" u Moskvi.

CSKA je u potpunosti nadigrao rivala, ali nije zabio. Dinamo je pružio još jednu blijedu predstavu i može biti sretan što je osvojio veliki bod ponajviše zaslugom odličnog Dominika Livakovića koji je imao niz odličnih obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo Zagreb's Croatian midfielder Bartol Franjic eyes the ball during the UEFA Europa League football match between CSKA Moscow and Dinamo Zagreb at Moscow's CSKA Arena on October 29, 2020.,Image: 566266367, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Dinamo dobio novog hit-igrača

Koliko je Mamićev sastav bio bezopasan pokazuje podatak o samo jednom udarcu upućenom u vrata Moskovljana. Međutim, "modri" mogu biti itekako zadovoljni jednim svojim igračem, mladim Bartolom Franjićem.

Franjić je tek dospio u momčad Dinama, odigrao je 20 minuta protiv Feyenoorda i prije toga u HNL-u startao je protiv Gorice, ali sada je odigrao sjajnu utakmicu i bio je jedan od najboljih na terenu u Europa ligi protiv CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do prije dvadesetak dana on je bio igrač Dinama 2 i natjecao se u Drugoj HNL. Tako je još 4. listopada igrao protiv Hrvatskog Dragovoljca na Maksimiru svih 90. minuta i izgubio je s 3:0, a onda je par tjedana kasnije nekako dospio do Europa lige i pokupio je, prema SofaScoreu, jednu od najviših ocjena na utakmici, 7.2.

Dinamo tako i nakon drugog nastupa u skupini ima razliku pogodaka 0-0 te s dva boda zauzima treće mjesto na ljestvici. Isti broj bodova, ali uz razliku pogodaka 1-1 ima drugi CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo