BEZ MILOSTI /

Legendarni nogometaš doznao kaznu zbog pijančevanja na Oktoberfestu

Image
Foto: Profimedia

Nije mu to bio prvi prekršaj

27.9.2024.
10:50
Profimedia
VOYO logo

Legendarni njemački golman Jens Lehmann (54) zaustavljen je ranije ovoga tjedna zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola u Münchenu.

Image
ČUDO NEVIĐENO /

Srbija i Albanija postigle pakt, zajedno će organizirati Europsko prvenstvo

Image
ČUDO NEVIĐENO /

Srbija i Albanija postigle pakt, zajedno će organizirati Europsko prvenstvo

Veteran Topnika, član Nepobjedivih, snimljen je kako se zabavlja na velikom bavarskom festivalu piva u Münchenu. Lehmanna su, nakon što je strusio podosta krigli piva, zaustavili policajci, a ovaj je, kako piše njemački Bild, 'teturao odjeven u Lederhosen i smrdio po alkoholu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno nije uspio ni napuhati dreger, a kada "više nije mogao puhati" odveden je u policijsku postaju na - daljnje pretrage i oduzeta mu je vozačka dozvola. Lehmann je na Oktoberfestu bio u punoj tradicionalnoj bavarskoj nošnji, s pivom, okružen prijateljicama, a obožavatelji su ga primijetili i kako pleše na klupama u šatoru Schützenfesta.

Žestoka kazna

"Gospodin Lehmann je bio podvrgnut policijskoj kontroli 23. rujna 2024. oko 1:30 ujutro zbog njegovog neobičnog ponašanja u vožnji u automobilu u užem gradskom području Münchena. Policija je zatim primijetila jasan miris alkohola. Alkotestiranjem nije dao upotrebljive rezultate, nakon čega je naloženo vađenje krvi i oduzeta vozačka dozvola", izjavila je viša državna tužiteljica Anne Leiding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada će Lehmann, kojemu ovo nije prvi prekršaj, morati platiti veliku kaznu - čak 420 tisuća eura.

Lehmann je s Njemačkom bio treći na Svjetskom prvenstvu 2006., a posljednjih se godina suočio s nizom problema s policijom. U prosincu 2023. Okružni sud u Starnbergu u Bavarskoj kaznio ga je s 480.000 eura jer je motornom pilom prerezao krov garaže svog susjeda kako bi dobio bolji pogled na jezero Starnberg. Sud je također ranije čuo da je vozio branik uz branik iza automobila ispod rampe kako bi izbjegao plaćanje parkinga u zračnoj luci München.

Godine 2009. Lehmanna je izbacio tadašnji klub Stuttgart zbog zabave na Oktoberfestu bez dopuštenja.

POGLEDAJTE VIDEO: Figo i Asanović zaigrali zajedno u humanitarnoj utakmici: Vatreni lakat plijenio pozornost

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo