'Pokazali smo m***! Mi smo dokaz da se dobro radi!'

Hrvatski reprezentativci očekivano su bili zadovoljni dobrim otporom Argentini. Messi i društvo su neiskusnu Hrvatsku usred Londona dobili samo rezultatom 2:1.

13.11.2014.
8:37
VOYO logo

"Lijepo mi je sjela lopta, odmah sam osjetio da će ući u mrežu. Mislim da smo se trudili i da to nije loše izgledalo. Oni su ipak drugi na svijetu. Bilo je i nesreće, možda je kod prvog pogotka bila ruka", kazao je strijelac Anas Sharbini, dok je 18-godišnji stoper Tin Jedvaj dodao:

"Čestitam svim dečkima, mislim da smo pokazali muda! Mi smo dokaz da se u Hrvatskoj dobro radi. I prije utakmice sam rekao da nema straha, odigrali smo mušku utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Vratar Lovre Kalinić imao je dosta posla između vratnica, te nije izgledao nimalo loše protiv velikih nogometnih zvijezda. S nekoliko obrana skrenuo je pozornost na sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam da ću imati dosta posla, pa pogledajte kakvi su to igrači, kakvi napadači, ali zato sam tu, da branim. Mislim da smo se dobro nosili. Nisam se opterećivao njihovim veličinama, gledao sam samo loptu. Izbornik je u svlačionici rekao da je ponosan na nas", rekao je Kalinić za Sportske novosti, dok je Marko Rog bio oduševljen:

"Za mene je ovo bila velika čast, ispunjenje sna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo