to se zove upornost / Jednom borac, uvijek borac: Ivan Klasnić prije treće transplantacije bubrega zaigrao je mali nogomet u kavezu

Iako je nastupao pred punim stadionima njemačke, francuske i engleske lige, Klasnić je samo koji tjedan prije transplantacije zaigrao i na puno manjem terenu

23.10.2017.
10:51
VOYO logo

Iako je nastupao pred punim stadionima njemačke, francuske i engleske lige, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić je samo koji tjedan prije transplantacije zaigrao i na puno manjem terenu, piše Splitski dnevnik. 

Da je sve moguće kad imaš volje, dokazao je nogometaš i vrhunski napadač koji je kao jedini profesionalac nastupao u najjačim svjetskim ligama, ali i na Euru 2008. u Austriji i Švicarskoj gdje je za reprezentaciju Hrvatske ne samo nastupio, nego i zabio dva gola s transplantiranim bubregom (svi se sjećaju njegovog pogotka Turskoj u 120. minuti za kojeg smo svi vjerovali da nas vodi u prvo polufinale Eura u povijesti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna se Klasnić u zagrebačkoj bolnici Merkur podvrgnuo i trećoj operaciji presađivanja organa koju je obavio poznati kirurg Stipislav Jadrijević i koja je prošla u redu. Posljednjih godinu dana “Killer”, kako je Klasnićev nogometni nadimak koji je stekao nastupajući u dresu njemačkog Werdera iz Bremena, morao je ići tri puta tjedno po pet sati na hemodijalizu koja je nadomještala funkciju bubrega, što ga unatoč objektivnim problemima nije zasmetalo da radi ono što najviše voli, igra 'balun'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je nastupao pred punim stadionima njemačke, francuske i engleske lige, Klasnić je samo koji tjedan prije transplantacije zaigrao i na puno manjem terenu. Nastupio je naime na četvrtoj ljetnoj ligi Cageball Japirko! Dao je 'noge' Ivan, pokazao da se doista sve može, pa neka njegova momčad u ovom slučaju i nije osvojila naslov, piše Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo