JAVILI MU SE ELLA I TONY / Jedna od najžešćih Lovrenovih objava do sada: 'Ovo je iživljavanje nad mojim likom. Poduzet ću pravne radnje!'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Objasnio je kako inače ne komentira ono što novinari pišu o njemu, ali da je ovaj put odlučio napraviti iznimku

26.4.2022.
18:23
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren objavio je na svojem Instagram-profilu jednu od najžešćih objava do sada. Vatreni je izrazio nezadovoljstvo jednim člankom napisanim na jednom hrvatskom mediju, odnosno, komentarom jednog hrvatskog novinara.

Objasnio je kako inače ne komentira ono što novinari pišu o njemu, ali da je ovaj put odlučio napraviti iznimku. Lovrenovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je tu razumijevanje? Gdje je tu uvažavanje drugog načina razmišljanja? Nema ga u njihovim očima. Ja sam drugačije odgojen, odgojen sam da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali da je obitelj svetinja koju treba štititi. Stalo mi je i do svakog čovjeka s kojim mogu normalno popričati na ulici, kojem mogu navući osmijeh na lice jer dijelimo iste stavove, ali stalo mi je da vide da sam čovjek s vrlinama i manama. Uglavnom, da se vratim na ovaj očajni provokatorski tekst s naslovnice i novinara koji nema ljudskosti napisati članak da iznese svoje mišljenje, ali bez da se ovako javno ponižava i vrijeđa druga osoba. Za mene tu prestaje svaka ljudskost. Neću dopustiti ovakvo iživljavanje mojim likom i djelom te ću poduzeti sve dopuštene pravne radnje kako bi se tome stalo na kraj! Vrijeđanje i ponižavanje nije sloboda govora", napisao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podržali ga Tony i Ella

Lovrenu su se u komentarima javili brojni obožavatelji, a među njima su bile poruke Elle Dvornik i Tonyja Cetinskog.

"Ne kužim kako urednici ovo dopuštaju? Ovo nije novinarstvo", napisala mu je Ella i dodala tužan emotikon, a Lovren joj je mudro odgovorio kako su "i urednici samo pijuni" te da "postoji netko iznad njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cetinski mu je pak objasnio kako su "kazne za uvrede mizerne" i da "treba uvesti kazne kao u Engleskoj", a Lovren mu je rekao kako će sve što dobije na sudu dati u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo