JEDNA OD NAJČUDNIJIH PRIČA IZ SVIJETA NOGOMETA: / Pogledajte što danas radi dječak kojeg je Hazard udario nogom

Image
Foto: Profimedia

Pokušao mu je Hazard silom oduzeti loptu i na koncu ga je udario nogom

12.2.2020.
8:40
Profimedia
VOYO logo

Prije gotovo sedam godina belgijski je nogometni virtuoz, Eden Hazard, zgrozio svijet ponašanjem na utakmici polufinala Liga kupa između Swanseaja i Chelseaja. Velški je klub izborio plasman u finale, a igrači Chelseaja su bili podosta nervozni, a ono što je Hazard napravio deset minuta prije kraja utakmice pamti se, pa eto, još i danas. Belgijanac je tada nogom udario maloljetnog sakupljača lopti.

Pokušao mu je Hazard silom oduzeti loptu i na koncu ga je udario nogom. Pokupio je salve zvižduka i na koncu je dobio direktan crveni karton. Hazard se na kraju ispričao i objasnio zašto je to napravio. "Dječak je cijelim tijelom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dječaka. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je", objasnio je Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Chelsea's Belgium midfielder Eden Hazard (R) is sent off by referee Chris Foy after an incident involving a ballboy during the English League Cup semi-final second leg football match between Swansea City and Chelsea at The Liberty stadium in Cardiff, south Wales on January 23, 2013., Image: 152163626, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS, Model Release: no, Credit line: ANDREW YATES / AFP / Profimedia

Postao milijunaš

No, priča dječaka Charlieja Morgana gotovo je nevjerojatna. Naime, on je danas milijunaš baš kao i njegov otac, Martin Morgan, ali mladi Charlie razvija vlastiti posao i ide mu poprilično dobro. S prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo je posao s votkom. Osnovali su tvrtku Au Vodka i ona je ubrzo postala poprilično popularna u Velikoj Britaniji.

"Kombiniramo naše britanske korijene i luksuzne sastojke kako bismo kreirali izuzetnu votku vrhunske kvalitete. Odmah smo postali prepoznatljivi po zlatnoj boci", piše to na službenoj stranici njihove kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo