JEDNA OD NAJBIZARNIJIH SITUACIJA POSLJEDNJE VRIJEME: / Ajax prije dva mjeseca prodao igrača Leipzigu, a na ljeto ga otkupljuje nazad

Image
Foto: Twitter

Ajax je već počeo raditi na povratku igrača koji, de facto, nije još niti napustio klub

14.5.2021.
11:08
Twitter
VOYO logo

Prije otprilike dva mjeseca mladi napadač Ajaxa, Nizozemac, Brian Brobbey potpisao je za RB Leipzig i to bez odštete. Takav aranžman sredio je njegov menadžer kontroverzni Mino Raiola, a mladiću se jako svidjela ideja da će igrati pod palicom najperspektivnijeg trenera današnjice, Juliana Nagelsmanna.

Međutim, bilo je to prije nego što je Nagelsmann potpisao ugovor s Bayernom, kojeg će voditi od sljedeće sezone, a mladi Brobbey ostao je veoma razočaran takvim ishodom. Štoviše, napadač je revoltiran takvim ishodom i sada tvrdi da ne želi niti otići u Leipzig, iako je potpisao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, kako je ipak riječ o veoma perspektivnom igraču dogodila se jedna pomalo bizarna situacija. Naime, Ajax je već počeo raditi na povratku igrača koji, de facto, nije još niti napustio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da ga zadržimo. Direktor Marc Overmars radi na tome", rekao je trener Ajaxa Erik ten Hag, ali problem je taj što je Brobbey potpisao četverogodišnji ugovor i što mu je inicijalna vrijednost oko šest milijuna eura. Pitanje je hoće li ga Leipzig prepustiti samo tako ili će inzistirati na nekoj odšteti, ali opet nije im baš u nekom interesu imati nezadovoljnog igrača u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo