JEDNA OD LUĐIH NOGOMETNIH PRIČA: / Bio je najveći talent PSG-a, igrao sa zvijezdama, a završio u skromnom srpskom klubu

Image
Foto: Profimedia

Debitirao je 2016. godine čak za prvu momčad dok je trener bio Unai Emery

12.1.2021.
13:42
Profimedia
VOYO logo

Možda ste za njega čuli, možda ste ga i primijetili, a možda i niste. No, Lorenzo Callegari svojevremeno je bio velika nada PSG-a i jedan od najvećih talenata svoje generacije u tom klubu.

Debitirao je 2016. godine čak za prvu momčad dok je trener bio Unai Emery, a s tih nepunih 17 godina igrao je u momčadi s velikanima poput Edinsona Cavanija, Angela Di Marije, Thiaga Silve, Marca Verrattija... Bio je i reprezentativac Francuske do 21. godine, ali sudbina ga je odvela u nekom totalno drugom smjeru, točnije u Srbiju jer potpisao je za skromnog prvoligaša, Javora iz Ivanjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao težak put

Javor je momčad donjeg doma ljestvice i bori se za opstanak, a dolazak ovako velikog imena sigurno će im malo podići rejting i tko zna možda im 22-godišnji defenzivni veznjak doista pomogne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trnovit je put imao Callegari, iz PSG-a je prvo otišao bez odštete u Genou, zatim su ga ovi posudili Ternani i nakon toga je za sitnih 300 tisuća eura proslijeđen francuskom trećeligaču Avranchesu da bi na koncu završio u drugoj ligi u Chamblyju.

Chambly ga je nakon tri utakmice u pola godine pak proslijedio u Javor na šest mjeseci gdje bi trebao biti veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo