JEDAN OD VODEĆIH STRUČNJAKA S OVIH PROSTORA POMEO POD S GUARDIOLOM: / 'Počeo je previše fantazirati'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Već deset sezona zaredom nije ušao u finale Lige prvaka

19.8.2020.
20:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Lyona plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u subotu u četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladali Manchester City s 3-1 pogocima Maxwela Corneta (24) i Mousse Dembelea (79, 87), a strijelac za City bio je Kevin de Bruyne (69). Iznenadili su na taj način cijeli svijet.

“Gledajte, u toj utakmici je odlučila i sreća. Kod drugog gola Lyona čini mi se da je bilo malog prekršaja na Laporteu nakon čega je on pao i dopustio Dembeleu da postigne pogodak. Međutim, Lyon je pokazao da je čvrsta ekipa, odigralo su i dosta iznad očekivanja te su iskoristili to što je Guardiola malo previše rotirao i postavio izmiješanu momčad”, prokomentirao je VahidHalilhodžić za SK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nantes' Bosnian head coach Vahid Halilhodzic reacts during the French L1 football match between Montpellier (MHSC) and Nantes (FCN) on May 18, 2019, at the Mosson Stadium in Montpellier, southern France., Image: 434601072, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Osvrnuo se i na podatak da Pep Guardiola već deset sezona zaredom nije ušao u finale Lige prvaka.

“Mislim da je Guardiola počeo malo previše fantazirati s postavama. Da se ne lažemo, on je fantastičan trener koji je napravio velike rezultate, ali ne smije si dopuštati ovakve kikseve. Na najvećoj sceni se samo rezultat pamti, može njegova momčad igrati prelijepo, ali ako ne pobjeđuju onda je to najčešće trenerova krivica”, poručio je legendarni Vaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo