JEDAN OD NAJVEĆIH REALOVACA SVIH VREMENA ZAPOČINJE TRENERSKU KARIJERU U SVOM KLUBU: / Zidane će od njega imati velike koristi

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih godina školovao za trenera i UEFA-inu Pro licencu zajedno s ostalim bivšim igračima

29.5.2019.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Za razliku od Xavija Hernandeza koji se odmah iz kopački prebacio u trenerske cipele, ikona Real Madrida Raul Gonzalez čekao je gotovo četiri godine da se odluči započeti trenersku karijeru i stekne uvjete.

41-godišnji Španjolac, kako prenosi AS, prve će korake napraviti u svom klubu, ali u drugoj momčadi znanoj kao Castilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem Solarija i Zidanea

Ona je trenutno u borbi za nastup u Segundi sljedeće sezone s Cartagenom, a pobjeda s 3:1 iz prve utakmice govori da će se to vrlo lako i ostvariti.

Raul se posljednjih godina školovao za trenera i UEFA-inu Pro licencu zajedno s ostalim bivšim igračima Xabijem Alonsom, Victorom Valdesom, Xavijem, Julijem Baptistom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćemo suditi po bližoj prošlosti, imat će jako dobru priliku jednog dana postati i trener prve momčadi. Ne tako davno iz Castille su na Santiago Bernabeuu prešli Santiago Solari i Zinedine Zidane kojemu će Realu sigurno davati dobre informacije oko zanimljivih potencijalnih prvotimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo