UVIJEK POŽELJAN / Jedan od najtraženijih u HNL-u govorio o mogućem povratku: 'Moja riječ svakako vrijedi više od papira'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Matjaž Kek jedno je od rijetkih trenerskih imena koja se gotovo uvijek povezuju sa Dinamom, Hajdukom i Rijekom

15.11.2023.
18:31
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Matjaž Kek jedno je od rijetkih trenerskih imena koja se gotovo uvijek povezuju sa Dinamom, Hajdukom i Rijekom kada traže novu osobu na klupi. Tako se spominjao kao nasljednik Čačića i Bišćana u Dinamu, Jakirovića u Rijeci te Leke u Hajduku.

Image
DALEKO ISPOD CIJENE /

Talijanski prvoligaš želi Dinamovog dragulja: Ponuda koju su poslali u najmanju je ruku smiješna

Image
DALEKO ISPOD CIJENE /

Talijanski prvoligaš želi Dinamovog dragulja: Ponuda koju su poslali u najmanju je ruku smiješna

Međutim, Kek je posljednjih pet godina uspješan izbornik Slovenije te je na korak od plasmana na Euro u Njemačkoj. Protiv Kazahstana će im biti dovoljan i bod da budu sigurni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bilježi dobre rezultate s nacionalnom vrstom, interes hrvatskih klubova ne jenjava. Kek je o njemu pričao u intervju za slovensku Nogomaniju.

"Ne mogu reći da mi se ne sviđa interes hrvatskih klubova, ali kad se pojavljujete u medijima, jako je važno kakvu komunikaciju imate sa Savezom. Moja riječ svakako vrijedi više od papira. Dao sam riječ i ni u jednom trenutku nisam razmišljao o odlasku zbog druge ponude. Trenutačno nisam u fokusu klubova, možda sam blizu odlasku u mirovinu", rekao je Kek, za kojeg su brojni igrači govorili da je strog, ali i najbolji trener s kojim su radili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rijeka me unaprijedila iako sam došao sa Svjetskog'

"Svaka generacija igrača je drugačija, ali svaka te čini boljim. Rijeka me unaprijedila iako sam došao sa Svjetskog prvenstva. Kao trener moraš izgraditi gard i komunikaciju s igračima. Nisam uvijek bio fer prema svim igračima, netko je morao biti rezerva, ali svi su voljeli ići u banku 15. u mjesecu po premije i nagrade za osvojene naslove. Za mene sve počinje i završava redom, disciplinom i odgovornošću. Pogreške se događaju, neće svi igrači biti zadovoljni, tako je sada i u reprezentaciji. Netko se izgubi iako to javnost možda vidi drugačije", zaključio je Slovenac.

BKFC 54 pratite ekskluzivno u petak 17. studenoga od 20 sati na VOYO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo