JE LI VELIKA ENIGMA KONAČNO RIJEŠENA? UEFA / ima zanimljiv plan za završnicu Lige prvaka. Evo gdje će se i kada igrati

Image
Foto: Profimedia

Navodno razmatraju da se igra po jedna utakmica i to na neutralnim terenima

29.5.2020.
12:47
Profimedia
VOYO logo

Prvenstva se polako vraćaju u normalno stanje i gotovo sva će se pokrenuti početkom lipnja, ali UEFA još uvijek ne zna kada će se odigrati završnica Lige prvaka. Stoga krovna europska nogometna organizacija razmatra odigravanje svog natjecanja, nakon završtka prvenstava, u kolovozu.

Osmine finala trebale bi se odigrati 7. i 8. kolovoza i Juventus i Lyon, City i Real, Barcelona i Napoli te Bayern i Chelsea, trebali bi ih odigrati na svojim terenima, dakako u posebnom ambijentu, bez navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Aleksander Čeferin

Završnica u jednom gradu

No, već u četvrtini finala, koje bi se trebalo igrati 13. i 14. kolovoza, UEFA planira malo drugačiji scenarij. Navodno razmatraju da se igra po jedna utakmica i to na neutralnim terenima u Njemačkoj. Na koncu bi stvorili završnicu natjecanja s četiri ekipe koje bi se za finale borile u jednom gradu. Ta bi se završnica trebala odigrati krajem kolovoza, a Sky donosi kako bi se, umjesto u Istanbulu gdje je previđeno finale, sve trebalo odigrati u Njemačkoj.

UEFA je naklonjenija takvom scenariju jer Bundesliga je među prvima počela s utakmicama i u tom će razdoblju sigurno imati slobodne stadione, a organizacija im je također na zavidnoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačna odluka vjerojatno će biti poznata nakon sljedeće sjednice Izvršnog odbora, ali ovo je svakako jedan od realnih scenarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo