JE LI TO POTVRDA VELIKOG TRANSFERA? / Mlada zvijezda Dinama na Instagramu počela pratiti svoj, vjerojatni, novi klub

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Navikli smo već da brojni slavni svjetski nogometaši upravo to naprave netom prije prelaska u novi klub

3.9.2020.
15:09
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Danima se već spekulira o mogućem novom velikom transferu u Dinamu. 'Modri' navodno spremaju veliki posao s povratnikom u najviši rang engleskog nogometa, Leeds Unitedom, a Englezi su navodno spremni dovesti mladog Dinamova talenta, stopera Joška Gvardiola.

Gvardilu je tek 18 godina i odigrao je solidno u proljetnom dijelu prošle sezone. Bjelica mu ranije u sezoni nije ukazao povjerenje, ali nakon njegova odlaska Gvardiol je ekspresno instaliran u momčad i sakupio je ponešto utakmica. Iako Dinamo nije briljirao nakon Bjeličina odlaska, Gvardiol je odigrao na visokoj razini i čini se da je oduševio ljude iz Leedsa koji su za njega spremni dati, kako se piše, 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

18.08.2020., Nyon, Svicarska - Zavrsnica UEFA Lige prvaka mladih, cetvrtfinale, GNK Dinamo - S.L. Benfica. Josko Gvardiol Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Zapratio Leeds

Transfermarkt, koji Gvardiolovu vrijednost procjenjuje na šest milijuna eura, tvrdi kako postoji 68 posto šanse da se taj transfer realizira, a sada je možda stigla i još jedna potvrda da je ovaj posao pri kraju.

Naime, Gvardiol je na svom službenom Instagram-profilu zapratio stranicu Leedsa. Navikli smo već da brojni slavni svjetski nogometaši upravo to naprave netom prije prelaska u novi klub, a možda je takav slučaj i s Gvardiolom. A možda je samo obožavatelj Leedsa, tko zna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Instagram screenshot

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo