JE LI STVARNO TO NAPRAVIO: / Ivan Rakitić razgovarao je s Juventusom; 'Ne zaslužujem, niti sam zaslužio određeno ponašanje'

Image
Foto: Profimedia

'Ne zaslužujem, niti sam zaslužio određeno ponašanje. Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele. To znaju oni koji donose odluke, a to znamo i mi'

5.2.2020.
21:21
Profimedia
VOYO logo

Sportski direktor španjolskog nogometnog velikana Barcelone Eric Abidal rekao je u razgovoru za katalonske novine Sport kako je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić razgovarao s Juventusom no da klub nije primio nikakvu ponudu za njega iz Torina.

Image

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the match Valencia CF v FC Barcelona, of LaLiga 2019/2019 season, date 21. Mestalla Stadium. Valencia, Spain, 25 Jan 2020., Image: 494849519, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

PRIČA IZNUTRA: ŠTO SE DOGAĐALO PRILIKOM POVIJESNE OPERACIJE ‘IVAN RAKITIĆ’ 2007.? ‘Tijekom sastanka pokazivao je samo jedno’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRIČA IZNUTRA: /

ŠTO SE DOGAĐALO PRILIKOM POVIJESNE OPERACIJE 'IVAN RAKITIĆ' 2007.? 'Tijekom sastanka pokazivao je samo jedno'

Image
PRIČA IZNUTRA: /

ŠTO SE DOGAĐALO PRILIKOM POVIJESNE OPERACIJE 'IVAN RAKITIĆ' 2007.? 'Tijekom sastanka pokazivao je samo jedno'

'Ja sam uvijek bio transparentan prema njemu'

"Ja sam uvijek bio transparentan prema njemu i svim igračima. On je mogao imati neki problem u sportskom smislu jer nije igrao, no meni nije ništa rekao. Znali smo da razgovara s Juventusom, no mi nismo razgovarali oko toga. Ta ponuda nam na kraju nije došla pa malo toga mogu reći", izjavio je Abidal nakon što je Rakitić u nedjelju navečer javno kritizirao vodstvo Barcelone zbog "odnosa prema njemu".

Fabio Paratici u studenom bio odbacio dovođenje Rakitića

Juventusov sportski direktor Fabio Paratici u studenom je bio odbacio dovođenje Rakitića koji s Barcelonom ima ugovor na još godinu i pol dana, do 30. lipnja 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo odličnu momčad pa trenutno ne tražimo pojačanja. Dobro smo pokriveni na svim pozicijama. Rakitić je veliki igrač no trenutno nas ne zanima", rekao je Paratici u studenom za portal ESPN.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of FC Barcelona FC Barcelona v Levante UD, La Liga football match, Football, Camp Nou, Spain - 2 Feb 2020, Image: 496119025, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rakitić je od ljeta 2017. do ljeta 2019. godine bio igrač s najviše odigranih utakmica kod trenera Ernesta Valverda, no nakon što je uprava ljetos dovela mladog Frenkija de Jonga završio je na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele'

Abidal, zadužen za transfere u Barceloni, ali i ostali direktori Barcelone odbili su demantirati medijske izvještaje u kolovozu o spremnosti da prodaju Rakitića. Mediji su izvještavali i da ga žele iskoristiti u razmjeni za dovođenje brazilskog napadača Neymara iz PSG-a.

"Ne zaslužujem, niti sam zaslužio određeno ponašanje. Mogu jasno reći da je bilo više stvari koje mi se nisu svidjele. To znaju oni koji donose odluke, a to znamo i mi. No ponekad moraš prihvatiti stvari koje ne razumiješ i gledati prema naprijed", rekao je Rakitić u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za klub mora biti najbolje ono što je najbolje za nas igrače. Nismo ovdje kako bi smo se smijali i zbijali šale", dodao je Rakitić ne iznoseći detalje.

Image
Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Ivan Rakitić

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo