JE LI SAD PRIČA ZAISTA ZAVRŠENA? / Šef Barcelone pozvao Messija na sastanak, pogledajte kako mu je ovaj odgovorio

Image
Foto: Profimedia

Glavne se polemike vode oko toga hoće li Messi i klub postići dogovor oko odštete za transfer ili će završiti na sudu

1.9.2020.
14:36
Profimedia
VOYO logo

Vrlo su male šanse da najbolji igrač svijeta Lionel Messi ostane u Barceloni. Nije se pojavio na prvom ovosezonskom treningu, a prije toga je faksom obavijestio Upravu da tamo više ne želi igrati.

Klub se ne može pomiriti s time da Messi odlazi, ne mogu niti navijači, pa su mu zbog toga odlučili dodatno otežati tako što ga neće pustiti ispod cifre dogovorene odštetnom klauzulom koja iznosi 700 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi pak tvrdi da u ugovoru ima klauzulu jednostranog raskida ugovora, a u klubu tvrde da je ta opcije vrijedila samo do lipnja, dok Argentinčevi odvjetnici tvrde da zbog koronaprekida i prolongiranja sezone, ona ipak vrijedi do rujna.

Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

Uzvratio istom mjerom

Glavne se polemike vode oko toga hoće li Messi i klub postići dogovor oko odštete za transfer, koja će biti racionalnija od one dogovorene klauzulom ili će pak cijela stvar završiti na sudu gdje bi, kako Messijevi odvjetnici vjeruju, oni vrlo lako pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski radio Ser, koji je dosta dobro upućen u cijelu situaciju tvrdi kako, je predsjednik Barcelone već pokušao stupiti u kontakt s Messijem kako bi pokušali izgladiti stvari, ali Messi mu nije htio čak niti odgovoriti na WhatsApp poruku. Nedavno je baš Messi bio taj koji je prvi zatražio sastanak s Upravom kako bi se dogovorili oko njegova odlaska, ali su mu ovi jednako hladno poručili da se može razgovarati samo o njegovu ostanku i produljenju.

Sada je Messi odlučio uzvratiti istom mjerom i sve je pozive iz kluba preusmjerio na svije zastupnike, odnosno na svog oca Jorgea Messija. Njegov otac navodno stiže u srijedu u Barcelonu kako bi se s klubom pokušao postići neki sporazum oko raskida s klubom, ali čini se kako Messi osobno više neće imati kontakta s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo