JE LI OVO NAJLJEPŠI TEKST O LUKI IKAD? / 'Ako zavirite u Modrićevu putovnicu, ništa vam neće biti jasno'

Image
Foto: Profimedia

Novinar AS-a Mario Cortegana otišao je najdalje dosad, napisavši odu čudesnom Hrvatu

15.7.2020.
17:24
Profimedia
VOYO logo

Čitava Španjolska opjevava igru Luke Modrića. Najugledniji tamošnji sportski mediji natječu se tko će s više hvalospjeva počastiti hrvatskog majstora nakon njegove fantastične nedjeljne predstave u Granadi protiv istoimenog domaćina u pobjedi Reala 2:1, u 36. kolu La Lige, a novinar AS-aMario Cortegana otišao je najdalje dosad, napisavši odu čudesnom Hrvatu, na jedan zanimljiv način:

Image
ZIDANE PROGOVORIO O MODRIĆEVOJ SUDBINI: /

Tresu se Pirineji nakon ovih riječi i pisanja Marce i AS-a o čudesnom Hrvatu

Image
ZIDANE PROGOVORIO O MODRIĆEVOJ SUDBINI: /

Tresu se Pirineji nakon ovih riječi i pisanja Marce i AS-a o čudesnom Hrvatu

'Hrvat je imao nevjerojatnih 91,66 posto točnih dodavanja protiv Granade'

''Ako zavirite u Modrićevu putovnicu, vidjet ćete da u njoj stoji da Luka ima 34 godine i da će u rujnu napuniti 35. No kad ga gledate kako je odigrao protiv Alavesa ili Granade, onda morate posumnjati u te brojke, odnosno dobijete još jači dojam da nema u njega sumnje. Da, ništa vam neće biti jasno. Modrić se posebno istaknuo u prvih 45 minuta kad je Real i ostvario presudnu prednost, a u 90 minuta Hrvat je imao nevjerojatnih 91,66 posto točnih dodavanja. Taj podatak najbolje govori kako je Modrić odigrao utakmicu'', piše Cortegana i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luka Modric of Real Madrid during the match Real Madrid v Real Sociedad, of Copa del Rey, 1/4, 2019/2020 season. Santiago Bernabeu Stadium. Madrid, Spain, 6 Feb 2020,Image: 497034865, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no

' Imam osjećaj da on ne stari'

''Nema puno igrača koji su tako dobri u tranziciji kao Modrić. Imam osjećaj da on ne stari. Bio je ključan za prvi gol, asistirao je za drugi, kontrolom lopte i tempa je izluđivao suparnika, a odigrao je odličnu ulogu i u obrani. Modrić želi odraditi do kraja ugovor na Bernabeu, što znači da bi želio ostati do ljeta 2021. U fantastičnoj konkurenciji uspio se nametnuti zalaganjem i predstavama na terenu i uprava kluba će oduševljeno ispuniti Lukinu želju. Njegova uloga je enormna, ona se direktno odražava na Zidanovu strategiju. Nevjerojatno igra u periodu nakon povratka nogometu nakon pauze zbog koronavirusa. Što god odlučio, kako god ispalo na kraju, zaslužio je pljesak'', završava tekst Cortegana.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo