NAMJERILI SE NA NJEGA / Je li ovo konačno ponuda koju neće moći odbiti? Englezi opet krenuli u lov na najtalentiranijeg Vatrenog, cifra je astronomska

Image

Procjenjuje se kako će sva tri transfera premašivati cifre od 100 milijuna eura

13.10.2022.
13:31
VOYO logo

Trenutno najskuplji i najtalentiraniji hrvatski nogometaš, Joško Gvardiol, opet je u žiži transfer-zbivanja. Kako piše Bild, Hrvata koji prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura, ponovo targetira Chelsea, a žele ga dovesti u sljedećih nekoliko mjeseci.

Novi vlasnik Chelseaja, Todd Boehly, baš se namjerio na Gvardiola i očito ga planira dovesti pod svaku cijenu, kao i njegova suigrača Christophera Nkunkua. Dobro, možda ipak figurativno pod svaku cijenu, ali neće to biti daleko od nekog rekordnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol je potpisao novi ugovor s Leipzigom i to do ljeta 2027. godine, što mu drastično podiže cijenu, kao i činjenica da dečko ima samo 20 godina i pred njim je još barem deset godina vrhunskog nogometa.

Image
Foto: Profimedia

Žele trojac iz Bundeslige

Kako piše Bild, Chelsea želi dovesti Gvardiola i njegova suigrača Christophera Nkunkua i to prije početka zimskog prijelaznog roka. Odnosno, Nkunkua žele već prije Svjetskog prvenstva, a sljedeći je odmah Gvardiol. Žuri im se, dakako, jer bi obojica mogli odigrati sjajno prvenstvo, a to znači i ogroman "boost" njihove vrijednosti na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea uz to juri i Judea Bellinghama iz Borussije, kojeg želi i Real Madrid kao zamjenu za Luku Modrića, ali obojica će biti veoma skupa. Procjenjuje se kako će sva tri transfera premašivati cifre od 100 milijuna eura. Bellingham bi trebao biti najskuplji, odnosno, odšteta bi se trebala kretati negdje oko 120 milijuna eura. No, ništa pretjerano manje jeftini neće biti dečki iz Leipziga. Gvardiola su ranije ove godine iz CIES-a procijenili na 100 milijuna eura, dok je Nkunku trenutno na TM-u procijenjen na 80 milijuna eura i teško da će ga Leipzig pustiti ispod sto milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo