AKCIJA SEZONE U LIGI PRVAKA? / Nekada je bio velika njemačka zvijezda, a sada je u dresu Zvezde napravio - ovo

Image
Foto: Screenshot

Napoli u posljednjem kolu gostuje kod Liverpoola gdje će se boriti za drugi krug.

29.11.2018.
11:47
Screenshot
VOYO logo

Njemački nogometaš Marko Marin (29) slovio je kao veliki talent u vrijeme dok je svojim predstavama oduševljavao u bremenskom Werdere, a prije toga i u Borussiji M. Nagrada je uslijedila u vidu poziva u reprezentaciju te transfera u Chelsea.

Međutim od tada njegova karijera krenula je nizbrdo. Engleski velikan slao ga je na posudbe u Sevillu, Fiorentinu, Anderlecht i Trabzanaspor, da bi 2016. uslijedio transfer u Olympiacos. Nije se niti tamo previše zadržao te je od ove godine u beogradskoj Crvenoj zvezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majstorski potez

A upravo u dresu nekadašnjeg prvaka Europe pokazao je kolikim talentom raspolaže. Zvezda je u srijedu navečer gostovala kod Napolija u sklopu 5. kola grupne faze lige prvaka. Marinove nogometne vještine došle su do izražaja u drugom poluvremenu kada je Napoli već imao 3-0.

Primio je lotu na rubu kaznenog prostora. Prvo je s nekoliko dribilinga prevario suparnike, da bi potom navukao dvojicu igrača na sebe. Primijetio je veznjak to pa je u pravom trenutku poslao loptu Benu, koji je izbio sam ispred vratara te je zabio za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo