VATRENI U CENTRU PAŽNJE / Je li moguće da su konačno shvatili? Povela se velika rasprava oko Nikole Vlašića: 'Ne znam što još mora napraviti...'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić u igru je ušao u 85. minuti dvoboja te je u 92. postavio konačnih 4-1

29.12.2021.
9:32
Profimedia
VOYO logo

West Ham je pobjedom od 4-1 kod Watforda prekinuo negativan niz posljednjih tjedana, a posebno je dobru utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, iako je odigrao tek nekoliko minuta. Prije utorka West Ham je u svim natjecanjima imao remi i čak četiri poraza u zadnjih pet nastupa, ali sada su malo popravili situaciju.

Za West Ham nije dobro počelo ni ovo gostovanje kod Watforda koji je već u četvrtoj minuti poveo golom Dennisa. No, unutar samo tri minute prvog dijela West Ham je preokrenuo, a vrlo lijepe akcije gostiju golovima su završavali Souček u 27. i Benrahma u 29. minuti. Utakmica je odlučena u 58. minuti kada je Noble s bijele točke pogodio za 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KONAČNO! /

West Ham pregazio Watford: Nikola Vlašić ušao u samoj završnici pa zabio prvijenac za 'Čekićare'

Image
KONAČNO! /

West Ham pregazio Watford: Nikola Vlašić ušao u samoj završnici pa zabio prvijenac za 'Čekićare'

Hvale ga mediji

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić u igru je ušao u 85. minuti dvoboja te je u 92. postavio konačnih 4-1. Sve mu je pripremio Bowen koji je izvrtio domaću obranu, a Vlašić je tek s deset metara pogodio praznu mrežu za svoj premijerni pogodak u dresu West Hama.

Nakon utakmice engleski portal Football London pohvalio je nastup Vlašića i dao mu visoku ocjenu sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikola Vlašić je svoj račun u Čekićarima otvorio nakon što ga mu je Jarrod Bowen na pladnju dao čistu priliku. Vlašić je svojim prvijencem dodao poseban sloj sjaja na veliku pobjedu Čekićara", napisali su Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači žele da više igra

Međutim, vrlo se zanimljiva rasprava povela ispod objave West Hama na Facebooku, u kojoj su se pohvalili Vlašićevim prvijencem. Naime, mnogi navijači West Hama smatraju, ili bolje rečeno konačno su suhvatili, da bi Vlašić morao više igrati te da bi uskoro mogao postati nositelj ove momčadi.

"Vlašić će biti nositelj naše momčadi jednom kada ga Moyes nauči kako igramo", "Vlašić nam može biti ključan igrač, a nadam se da će mu ovaj gol malo podići samopouzdanje. Vjerujem da će nam biti važan sada kada Benrahma ode na Afrički kup nacija", piše tako jedan dio navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki pak smatraju da Vlašić dobiva premalo minuta. "Ne znam što Vlašić još mora napraviti da mu Moyes da više minuta. Protiv Southamptona je bio najbolji, a izvadio ga je već na poluvremenu. Uvijek se trudi i daje sve od sebe", napisao je tako jedan navijač.

"Nadam se da će mu ovaj gol malo podići samopouzdanje i da će igrati kao što igra za Hrvatsku", napisao je još jedan navijač West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo