JE LI MOGUĆE DA JE KONAČNO PRONAŠAO KLUB: / Halilović će igrati najtežu ligu svijeta, a suigrač će mu biti bivši dinamovac

Image
Foto: Profimedia

Bilo je nekih nagađanja da bi mogao preći u Hajduk ili Vasco da Gamu, ali to je propalo

22.11.2020.
16:42
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske, još uvijek mladi veznjak Alen Halilović (24) i dalje nema klub, ali prema navodima Tportala moguće je da će karijeru nastaviti u engleskom drugoligašu Birmingham Cityju.

Bivši igrač Dinama, Barcelone, HSV-a i Milana, raskinuo je ugovor s talijanskim gigantom ovoga ljeta i od tada nije imao zadovoljavajućih ponuda pa je vrijeme provodio trenirajući s Interom iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

HEERENVEEN, 27-10-2019, Abe Lenstra stadium, season 2019 / 2020, Dutch Eredivisie, SC Heerenveen player Alen Halilovic after the 1-1 during the match SC Heerenveen - FC Groningen,Image: 479213562, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no

Bilo je nekih nagađanja da bi mogao preći u Hajduk ili Vasco da Gamu, ali to je propalo i sada bi se mogao preseliti u Birmingham gdje će ga dočekati još jedan bivši dinamovac, Ivan Šunjić.

Birmingham igra, prema mnogima, najtežu ligu svijeta i trenutno ne stoje baš najbolje, nalaze se na 17. mjestu lige, a vodi ih bivši igrač Real Madrida, a danas trener, Aitor Karanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo