JE LI MOGUĆE DA ĆE NAPRAVITI BAŠ TAKVU GLUPOST? / Krucijalnu odluku za spas kluba prepustili Ibrahimoviću. On je odlučio krivo

Image
Foto: Profimedia

Milan je trenutno u sjajnoj formi, neporaženi su u devet utakmica i u sedam su slavili

22.7.2020.
7:49
Profimedia
VOYO logo

Iako se o tome govori već mjesecima i talijanski mediji, čak i oni najugledniji, uvjeravaju da je to gotov posao, na kraju se čini da bi dolazak njemačkog eksperta Ralfa Rangnicka u Milan mogao neslavno propasti.

Agent njemačkog trenera Ralf Kosicke, potvrdio je za njemačke medije Bild i Kicker kako su pregovori koji su s Milanom započeli još prošle godine, prekinuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajednički je odlučeno da Ralf Rangnick neće doći u Milan. Klub i Rangnick složili su se da sad nije pravo vrijeme da on dođe u klub. Zbog toga, kao i zbog odličnih rezultata aktualnog trenera Stefana Piolija, zajednički je odlučeno da Ralf neće preuzeti ulogu trenera u Milanu", kazao je Kosicke.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's German headcoach Ralf Rangnick attends the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019., Image: 437009089, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no, Credit line: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Odlučio Zlatan

Zanimljivo, talijanski mediji pak pišu kako je Pioli ostao trener, odnosno kako su Rangnicka otpilili, zbog toga što su neki stariji i utjecajniji igrači Milana poput Zlatana Ibrahimovića, stali iza Piolija i javno se zalagali za njegov ostanak. Potvrđeno je tako da će Pioli ostati u Milanu do kraja lipnja 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, Milan je trenutno u sjajnoj formi, neporaženi su u devet utakmica i u sedam su slavili i logika nalaže da bi bilo pogrešno dati otkaz Pioliju, ali Milan je imao jedinstvenu priliku dovesti ponajboljeg operativca, menadžera i stratega u Europi, koji je već nekoliko klubova preuredio iz temelja i gurnuo ih u borbu za naslov. Čini se nekako da bi ova odluka mogla biti, u skorijoj budućnosti, problematična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo