JE LI BILIĆ SPREMAN ZA PREMIERSHIP? WBA / skalpirao moćni Manchester United, ali onda je uslijedio hladan tuš

Image
Foto: Profimedia

Sljedećeg tjedna nastavlja se i Premiership i Championship, a United ide u goste Tottenhamu, dok WBA ide kod Birminghama

13.6.2020.
8:48
Profimedia
VOYO logo

Tjedan dana uoči nastavka prvenstva u Engleskoj, Manchester United i WBA odigrali su prijateljski dvomeč na Old Traffordu u kojem je momčad Slavena Bilića šokirala domaćina. United je trebao igrati prijateljske sa Stokeom, ali kako je njihov menadžer Michael O'Neill bio pozitivan na koronu, mečevi su otkazani.

WBA je u prvoj utakmici iznenadio momčad Olea Gunnara Solskjaera. Domaćin je poveo s 1:0 preko Brune Fernandesa, a onda je Bilićeva momčad preokrenula preko Phillipsa i Zohorea te na kraju slavila s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Slaven Bilic manager of West Bromwich Albion. West Bromwich Albion v Stoke City, EFL Sky Bet Championship, Football, The Hawthorns, West Bromwich, UK - 20 Jan 2019, Image: 493857220, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Ryan Browne/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon prve utakmice odmah je uslijedila druga utakmica, a u njoj je trener Uniteda koristio puno više prvotimaca i na kraju je Manchester ipak slavio s 3:1. Za domaćina su golove zabili Pereira i to dva komada, te Chong jedan nakon katastrofalne pogreške Bilićeva vratara.

Sljedećeg tjedna nastavlja se i Premiership i Championship, a United ide u goste Tottenhamu, dok WBA ide kod Birminghama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo