POZADINA PRIČE / Je li baš skroz prolupao ili? Poznato je zašto je kontroverzni Gascoigne napao dječaka, razlog je čak malo i bizaran

Image

Gazza je teturajući nešto prtljao s loptom, a zatim je pozvao dječaka s tribine, koji ga je dozivao da mu potpiše loptu

29.3.2022.
10:17
VOYO logo

Premda je posjedovao izniman talent i brutalan set vještina, legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne ostat će zauvijek upamćen uglavnom po svojim kontroverzama. Gazza je još u igračkim danima imao problema s ovisnošću o alkoholu, a nakon završetka karijere transformirao se u kroničnog alkoholičara.

Navodno posljednje vrijeme napreduje u borbi s ovisnošću, ali kako smo proteklog vikenda imali prilike vidjeti, čovjek nimalo nije sazrio i štoviše, ponašanje mu je i dalje jednako kontroverzno i skandalozno kao i prije dvadesetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Skandalozan čin

Gascoigne je, tobože, sudjelovao na revijalnoj utakmici povodom 150. rođendana Glasgow Rangersa, svog bivšeg kluba. Iako je zabio gol na utakmici i time oduševio navijače, bilo je prije svega vidljivo da je alkohol ostavio goleme posljedice na njegovo fizičko stanje, ali očito i na psihičko jer ono što je napravio na zagrijavanju jednostavno se ne može nazvati normalni.

Naime, Gazza je pozvao dječaka s tribine, koji ga je dozivao da mu potpiše loptu, da dođe i pokazao mu da otrči u drugom smjeru i onda mu podmetnuo nogu. Mališan je pao i ostao ležati, a Gazza je smijao i nešto dobacivao publici. Dječaku je netko sa strane dotrčao u pomoć, a Gascoigne je zatim opet došao do njega, ali nije djelovalo kao da mu je žao što je to napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nikome nije bilo jasno zašto je to napravio njegovi predstavnici odlučili su se oglasiti. Pojasnili su kako je dječak u stvari sin njegova menadžera te da se dvojac stalno izvodi slične stvari i zafrkavaju jedan drugog. Pomalo bizarno u svakom slučaju i svakako su mogli izbjeći ovakvu zezanciju pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo