Javno ga proglasili ružnim!

Argentinski televizijski show Savršeni svijet pustio je animirani skeč u kojem je glavna zvijezda bio 'ružni mali Carlos'.

16.3.2011.
13:10
VOYO logo

Kapetan i ponajbolji igrač Manchester Cityja odlučio je tužiti popularni argentinski televizijski show koji ga je nazvao 'ružnim'.

U zabavnoj emisiji Savršeni svijet, koja se bavi bogatima i slavnima, zavrtio se animirani skeč u kojem je glavna zvijezda bio 27-godišnji Carlosa Tevez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinskog reprezentativca u skeču su prozvali Carlitos Feo, odnosno 'ružni mali Carlos', ismijavši ga scenama poput uriniranja u antičku vazu te mučenja s izgovorom engleskih riječi.

Ni to možda ne bi toliko pogodilo slavnog nogometaša da mu nisu dirnuli 'svetinju' i počeli ismijavati njegovu ljubavnu vezu s 20-godišnjom pjevačicom i glumicom Brendom Asnicar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Carlitos Feo izvedenica iz naziva argentinske tinejdžerske serije Partito Feo, u kojoj je glavna zvijezda bila Tevezova djevojka. Odvjetnica Cityjevog kapetana Ana Rosenfield potvrdila je medijima da će napadač tužiti popularni show rekavši kako "Tevez neće prihvatiti da drugi ismijavaju njegovu čast i porijeklo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo