BARCELONA U VELIKOJ REZULTATSKOJ KRIZI Rakitić: / 'Ovo boli, zaslužili smo pobjedu '

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Barcelona je i u susretu protiv Valencije nastavila s ligaškim porazima. Katalonci su na svom Camp Nou izgubili 1-2 i tako ozbiljno kompromitirali obranu naslova prvaka Španjolske.

18.4.2016.
6:45
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Možda i najveći tragičar susreta je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je skrivio autogol u 26. minuti utakmice za vodstvo Valencije 1-0. Hrvatski veznjak pokušao je presjeći protivnički pas, ali je loptu skrenuo u mrežu.

Hrvat na udaru kritika

Ovo mu sigurno nije trebalo nakon što se našao na udaru žestokih kritika zbog lošeg nastupa u Ligi prvaka i ispadanja Barcelone od Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo jako puno šansi, ali ih nismo iskoristili. Ovo boli. Zaslužili smo pobjedu. Oni su nam u dva izleta pred naš gol zabili dva pogotka. Mi smo igrali, oni su zabijali. To je tako u nogometu. Lopta nije htjela u gol",", kazao je Raketa i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo ostati zajedno, moramo vjerovati i pobijediti u svim utakmicama do kraja prvenstva", zaključio je Rakitić.

Enrique širi optimizam i hrabri igrače

Luisu Enriqueu ovo je najveća kriza od kad je na ljeto 2014. godine preuzeo Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo punim gasom do kraja susreta, ali samo dinamikom se ne pobjeđuje. Moramo biti bolji", kazao je Luis Enrique nakon poraza i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prihvatiti ćemo izazov, onako kako to inače radi Barcelona. Moramo igrati s više ljubavi i pokazivati veće zajedništvo, Treba nam pet pobjeda za obranu naslova i ako postoji momčad koja je to sposobna učiniti onda je to Barcelona. Danas doista smatram kako nemate razloga kritizirati moje igrače, možete ih samo hvaliti. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, kontinuirano smo stvarali šanse, prijetili sa svih strana, ali nismo uspjeli. Nema veze, glavu gore!", daje do znanja strateg Barcelone.

Novinari bez milosti prema treneru Katalonaca

I dok Enrique širi optimizam, španjoski novinari uzeli su trenera Barcelone na zub, koji više od mjesec dana ne zna za pobjedu u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostajete li na klupi Barcelone i iduće sezone?", bilo je jedno od pitanja novinara upućeno Enriqueu,

"Sada se samo želim baviti nogometom, a ne gdje će tko biti iduće sezone", poručio je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva preostalo je još pet kola.

https://vid.me/4xlG

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo