JAVIO SE I ŠOKIRANI BRENDAN RODGERS: / 'Bila mi je čast i privilegija voditi jedan od najvećih klubova'

Image
Foto: AFP
5.10.2015.
20:30
AFP
VOYO logo

Liverpool je loše startao u sezonu, a nakon razočaranja navijača i uprave kluba, Rodgers je dobio prste prema dolje i završio svoj posao u Liverpoolu. Nakon otkaza, Rodgers je prokomentirao ovo klupsku odluku:

"Šokiran sam otkazom. Ali, bila mi je čast i privilegija voditi jedan od najvećih klubova protekle tri godine. S ovim klubom imam neke nezaboravne trenutke i svim igračima htio bih se zahvaliti na predanosti i radu samnom. Naravno, uz igrače, htio bih sve zahvaliti svima u Liverpoolu, svakom čovjeku koji je dio kluba", kazao je Rodgers, prenosi Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Jürgen Klopp prvi izbor

Liverpool se trenutno nalazi se na skromnom desetom mjestu Premiershipa s 12 bodova iz osam utakmica, dok je u Europskoj ligi dvaput remizirao s Bordeauxom i Sionom.

"Sadašnja je momčad u tranziciji, jako je talentirana i pokazuje veliko zajedništvo. Ovaj klub ima čudesnu povijest i osobno gajim veliko poštovanje prema povijesti, tradiciji i vrijednostima koje ovaj klub i ovaj grad čine tako posebnima", izjavio je Rodgers prije nego što je privatnim avionom otišao u Málagu na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jürgen Klopp prvi je favorit za Rodgersova naljednika. Sky sport piše i piše kako su predstavnici Liverpoola kontaktirali bivšeg trenera Borussije Dortmund, a novog trenera žele potvrditi prije sljedeće utakmice i gostovanja kod Tottenhama 17. listopada ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo