JAVIO SE ČOVJEK KOJI JE IZAZVAO NEVIĐENE POTRESE U NOGOMETU: / Ovo je rekao nakon incidenta trenutno najveći zlikovac za javnost

Image
Foto: Profimedia

'Negru' na rumunjskom znači 'crno'. Ja nisam rasist'

9.12.2020.
9:31
Profimedia
VOYO logo

Rumunjski sudac Sebastian Coltescu kratko je objasnio što se dogodilo pri prekidu utakmice PSG-a i Bašakšehirspora u šestom kolu Lige prvaka.

ŠTO SE SVE DOGAĐALO NA PARKU PRINČEVA? Kronološki slijed događaja koji su sinoć pogodili nogometni svijet; ‘Zašto si to rekao?!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam rasist'

"Negru' na rumunjskom znači 'crno'. Ja nisam rasist", rekao je kratko za francusku televiziju.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret 6. kola skupine G nogometne Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira nastavit će se u srijedu od 18.55 sati, objavio je Europski nogometni savez (UEFA).

"Nakon incidenta koji se dogodio na večerašnjoj utakmici Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira, UEFA je u dogovoru s oba kluba odlučila kako će se preostale minute susreta odigrati sutra s novom sudačkom postavom. Početak nastavka bit će u 18.55 sati. Istraga vezana uz ovaj incident bit će otvorena odmah", poručila je UEFA pod povećanim pritiskom zbog sudaca, i tako najavila njihovu promjenu, što je nešto što se do sada nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u srijedu ujutro krovna organizacija nogometa u Europi ipak je promijenila svoju prethodnu najavu i obavijestila javnost kako će Nizozemac Danny Makkelie ipak i danas suditi utakmicu.

Pierre Webo dobio crveni karton u 16. minuti

Susret između Paris SG-a i Istanbul Basaksekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Pierre Webo member of Istanbul Team Staff speaking with Romanian 4th referee Sebastian Coltescu during the UEFA Champions League group H football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Istanbul Basaksehir FK at the Parc des Princes stadium in Paris, on December 8, 2020. Paris Saint-Germain's decisive Champions League game with Istanbul Basaksehir was suspended today in the first half as the players walked off amid allegations of racism by one of the match officials in Paris, France on december 8, 2020.,Image: 574595500, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a iz turskog sastava tvrde kako ga je četvrti sudac Coltescu vrijeđao po rasnoj osnovi upotrijebivši riječ "negro".

Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak. Odmah potom u svlačionicu se povukla i domaća momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo