JAVIO NAM SE LEGENDARNI ĆIRO NAKON ANTOLOGIJSKE POBJEDE: / 'Sine, evo plačem od sreće'

Javio nam se Ćiro nakon dramatične, antologijske pobjede nad Danskom

2.7.2018.
10:25
PIXSELL

Hrvatska drama nad dramama na Svjetskom prvenstvu! Nogomet je opet pokazao svu ljepotu i uzbuđenje koje nudi, a i ovaj put nam vratio onu crnu 2008., onaj Beč i onu tužnu, nikad prežaljenu Tursku i četvrtfinale Eura na Prateru.

HRVATSKA – DANSKA 1-1, penali 3-2; DOSAD NAJDRAMATIČNIJA UTAKMICA SP-a! Junak Subašić obranio tri penala i odveo Vatrene u četvrfinale!

U TRENUCIMA VELIKE EUFORIJE NA POVRŠINU JE IZAŠLA ČINJENICA KOJA ZABRINJAVA: ‘To je jako upozoravajuće, pali smo i patimo zbog toga’

Naš spasitelj danas se zove Danijel Subašić. Suba je Dancima skinuo tri penala i omogućio Vatrenima da putuju po Rusiji i - pobjeđuju!

Ovo je bila slika odlike velikih i snažnih

Do rezultata i slave u nogometu, posebno na turnirima, prvenstvima, preživljavanje drame, pokazivanje karakteta u onim ključnim, najtežim trenucima, odlika je velikih, snažnih, oni koji mogu daleko...

LUKA MODRIĆ PRED MIKROFONOM: Evo što je kapetan rekao o onom promašenom penalu i kako je prokomentirao uspjeh

Hrvatska nije "samo" izborila nastup među osam najboljih na turniru, nego je i dalje u igri za nešto više, bez obzira na skromn(ij)u predstavu protiv reprezentacije Danske, Rusija se ne čini nepremostivom preprekom, iako će iza sebe imati pun stadion, nadamo se i ne sudačke pogurance.

'Ušli smo među osam najboljih na svijetu i ništa drugo me ne interesira'

Euforija je zahvatila svaki kutak zemlje. Tresli smo se svi zajedno gledajući lutriju jedanaesteraca. Tresao se i "trener svih trenera", Miroslav Ćiro Blažević, čovjek koji je vodio onu slavnu generaciju iz 1998. na SP-u, uspjeh koji generacija Luke Modrića, Ivana Rakitića, Danijela Subačića i društva može dostići..

IZBORNIK OTVORIO DUŠU NAKON UTAKMICE: ‘Napatili smo se, nakon što smo promašili penal bilo nam je strašno’

Nazvali smo Ćiru za komentar infarktne utakmice. Bio je oduševljen...

"Sine, evo plačem od sreće. Ništa nisam vidio, samo konstatiram. Ušli smo među osam najboljih na svijetu i ništa drugo me ne interesira. Ma, zatvorio sam se u tamu svoje kože sretan, sretan kao malo dijete. Prošli smo u četvrtfinale, zaslužili smo ovaj uspjeh", rekao je Ćiro Blažević.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali