JASNO JE SADA DA JE RAKITIĆ GOTOV: / Barcelona pronašla perfektnu zamjenu za Hrvata, ali umiješao se Real Madrid

Image
Foto: Profimedia

Već se uvelike priča o odlasku Ivana Rakitića, a pitaju se svi koga će to Barcelona dovesti kao njegovu zamjenu

3.4.2020.
16:09
Profimedia
VOYO logo

Nogomet se možda, barem na neko vrijeme zbog pandemije koronavirusa, prestao igrati, ali to ne znači da klubovi već polako ne stvaraju planove za nadolazeći prijelazni rok. Prometno će biti, i to dosta, u Barceloni kojoj će sigurno trebati mali remont, a već su pronašli idealno riješenje za vezni red.

Već se uvelike priča o odlasku Ivana Rakitića, koji ulazi u posljednju godinu ugovora i više nema mjesto u prvoj momčadi, a pitaju se svi koga će to Barcelona dovesti kao njegovu zamjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika želja trenera Quiquea Setiena je njegov bivši igrač Fabian Ruiz. Vodio ga je u Betisu, od njega je napravio zvijezdu i ključnog čovjeka u momčadi, a ovaj je na kraju prodan u Napoli za 30 milijuna eura. Ruiz igra sjajno u Italiji, ali jasno je svima kako mu je to samo usputna stanica i mnogi bi ga voljeli vidjeti u nekim od najjačih španjolskih klubova.

Image
Foto: Profimedia

Fabian Ruiz of SSC Napoli during the Italian championship Serie A football match between SSC Napoli and Torino FC on February 29, 2020 at Stadio San Paolo in Naples, Italy - Photo Franco Romano / Sportphoto24 / DPPI, Image: 503087139, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out UK OUT, Model Release: no, Credit line: Franco Romano / AFP / Profimedia

Bivši lider mlade momčadi Furije, koju je lani odveo do naslova prvaka Europe, a sada član A reprezentacije, vrijedi oko 60 milijuna eura, a tek je ušao u najbolje nogometne godine i vjeruje se da može postati nova velika zvijezda španjolskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, da stvari ne proteknu tako lako, pobrinuo se Real Madrid. Naime, za Ruiza je već neko vrijeme zainteresiran i madridski klub, a kako niti njima nije problem izdvojiti toliku odštetu za igrača na koncu će vjerojatno Ruiz biti taj koji će presuditi, a tu je onda katalonski klub u prednosti zbog Setiena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo