JASNO I GLASNO: / Ova se izjava igrača Lekenika nikako neće svidjeti Zdravku Mamiću

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Trener Hajduka Damir Burić protiv Lekenika nije mogao računati na Vlašića, Balića, Ohandzu, Velazqueza, a predah je dobio i reprezentativni vratar Lovre Kalinić.

28.10.2015.
17:45
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Iako je Lekenik iznenađujuće poveo u 21. minuti golom Dejana Živčića, lider prvenstva je uzeo stvar u svoje ruke i petardom izborio četvrtfinale ovog natjecanja.

“Čestitam domaćinu na dobroj utakmici. Bili su vrlo angažirani i borbeni, ali smo mi prošli dalje. Teško je bilo igrati po ovakvim uvjetima. Teren je bio neugodan i težak. Pribojavao sam se ozljeda, ali smo utakmicu mirno priveli kraju”, izjavio je nakon utakmice trener Hajduka Damir Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

VATRENO SLAVLJE: Pogledajte kako je Torcida proslavila svoj 65 rođendan

Image

VATRENO SLAVLJE: Pogledajte kako je Torcida proslavila svoj 65 rođendan

Burić se žalio na teren

“Na početku smo imali nekoliko sjajnih prilika, ali je njihov vratar bio odličan. Obranio je puno teških udaraca i na tome mu čestitam. Lekeniku želim puno uspjeha u nastavku prvenstva”, dodao je Burić te se još jednom osvrnuo na uvjete, pogotovo jer je Hajduk u prvih pola sata mogao primiti još koji pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako je teško igrati po ovim uvjetima. Ako se netko posklizne ili ako netko nema dobru stajnu nogu onda dođu problemi. Teren nije bio na nivou odnosno onakav kakav bi mi htjeli. Razumijem momke. Sretan sam što smo prošli i da idemo zadovoljni kući”, poručio je Burić.

I trener Lekenika Zoran Buinac osvrnuo se na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo se opterećivali. Pokušali smo uzeti mrvice, a imali smo sreću i da zabijemo povijesni gol za vodstvo protiv Hajduka. Pobijedili zasluženo”.

U domaćim redovima igrao je i jedan bivši hajdukovac, Željko Kovačević prije nekoliko je godina bio na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je bolji, to je bilo jasno i prije utakmice. Drago mi je da je ambijent bio odličan, nikada prije i nikada kasnije neće biti ovakav. Sve je bilo odlično, Hajduku želim da bude prvak".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo