JASNA PORUKA KLUPSKE LEGENDE: / 'Wenger mora otići iz Arsenala'

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Legendarni nogometaš Arsenala Paul Merson poručio je da dugogodišnji menadžer toga kluba Arsene Wenger mora otići ako Leicester ili Tottenham osvoje Premier ligu.

29.2.2016.
16:15
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Jedanaest kola prije kraja Arsenal za vodećim Leicesterom zaostaje pet, a za drugoplasiranim Tottenhamom tri boda. U nedjeljnom su derbiju Topnici pali na gostovanju kod Manchester Uniteda (2:3) iako su Crveni vragovi zbog silnih ozljeda igrali s nekolicinom juniora.

Image
FANTASTIČAN DERBI NA OLD TRAFFORDU: /

Klinac opet donio pobjedu Manchesteru

Image
FANTASTIČAN DERBI NA OLD TRAFFORDU: /

Klinac opet donio pobjedu Manchesteru

Bez pojačanja u polju

Wenger prošlo ljeto nije doveo nijedno pojačanje u polju i Merson smatra da njegov bivši trener zbog toga mora napustiti klupu ako na kraju prvenstva bude iza Leicestera ili Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Tottenham ili Leicester osvoje naslov, Wenger mora otići. Ako sjediš mirno i govoriš lojalnim Arsenalovim navijačima da momčadi ne trebaju novi igrači, a nakon toga ne osvojiš Premier ligu pored Leicestera ili Tottenhama, ne znam kako to možeš opravdati", rekao je Merson za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arsenalu od 1996.

"Ako Manchester City osvoji naslov, možeš reći 'imaju sav novac ovoga svijeta i mogu kupiti koga god požele'. Ali ako Leicester ili Tottenham budu prvi nakon što izjaviš da ti ne trebaju pojačanja, onda ne vidim način da zadržiš posao", jasno je poručio umirovljeni krilni napadač koji je igrao za Arsenal od 1985. do 1997. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj ga je sezoni trenirao Wenger koji je stigao 1996. godine i otada je bez prekida trener londonskog kluba. Tri puta je osvojio s njim Premier ligu, ali posljednji put još 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo