Majstore, zbroji se: Zvijezda Uniteda je obicni prevarant

Nesto je definitivno krenulo lose u razvoju jednog od najvecih nogometnih dragulja, mlade zvijezde Manchester Uniteda - Adnana Januzaja.

10.3.2015.
12:41
VOYO logo

United je u FA Kupu ispao od Arsenala, a Januzaj se krajem utakmice 'proslavio' glumom krajem utakmice. Belgijski reprezentativac se sjurio u kazneni prostor i nakon sto je prosao suparnickog igraca teatralno pao kao da ga je Nacho zaustavio rukama. Sucu se simuliranje nije svidjelo, odmah mu je pokazao zuti karton.

Januzaju je to bio peti zuti karton zbog simuliranja u posljednje dvije sezone, otkako je debitirao za prvu momcad Uniteda. Tuzan je to podatak za mladu zvijezdu, pogotovo jer je sakupio vise opomena zbog simuliranja nego golova. Iako je vec ozujak, ove sezone jos nije dao gol, a prosle se cetiri puta upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesto definitivno ne ide po planu njegovog nogometnog razvoja, jer Januzaj ne moze se nametnuti u Unitedu, a radi se o nogometasu koji je puno obecavao, a ove sezone naslijedio je Giggsovu 11-icu na dresu. Zasad ne zabija, vec glumi. No, svejedno je dobio poziv u belgijsku reprezentaciju za predstojece okupljanje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo