Špijun razotkrio najveće otkriće SP-a

Transfer kolumbijskog nogometnog reprezentativca Jamesa Rodrigueza u redove Real Madrida svakim je danom sve bliži i bliži. Novi dokaz tome je njegovo ukrcavanje u avion koji je letio prema Madridu.

20.7.2014.
12:52
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu James Rodriguez ukrcao se u Medellinu (Kolumbija) na avion koji je letio za Madrid, a to je svojim fotoaparatom na mobitelu ovjekovječio jedan mladi navijač.

"Upravo sam vidio Jamesa kako ulazi na avion za Madrid. Na istom smo letu", napisao je Juanma Gomez i objavio fotografiju na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je njegov tvit komentiralo preko 1000 ljudi.

Spomenimo i da toj tezi, da je transfer pred realizacijom, u prilog ide i podatak da je Monaco, njegov aktualni klub, trenutno u Kolumbiji na pripremama, ali bez svog ponajboljeg igrača koji će mu se priključiti tek u ponedjeljak, moguće nakon što u nedjelju potpiše ugovor s Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Marca navodi kako Monaco za Rodrigueza traži 85 milijuna eura, dok su u Realu spremni najviše ponuditi između 70 i 75 milijuna. Francuski L'Equipe pak tvrdi da će klub iz Kneževine prodati svog igrača za čak 90 milijuna eura!

Prije Mundijala su u Realu mislili da bi Rodrigueza mogli dovesti za 50 do 60 milijuna eura odštete, ali otad su ulozi rapidno porasli, a sjajne igre u Brazilu podigle su kolumbijskom veznjaku cijenu. Kolumbija je svoj nastup okončala u četvrtfinalu 1-2 porazom od Brazila, a Rodriguez je bio najbolji strijelac prvenstva sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo