JAKOBUŠIĆ S NADBISKUPOM PRIČAO O HAJDUKU: / Razgovarali su o važnosti tog kluba za Split, ali i Vatrenima na Poljudu

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Dotaknuti su i "'loši Hajdukovi rezultati koji zamagljuju sav onaj dobar rad koji u pozadini tih rezultata ostaje nevidljiv'

21.12.2020.
21:39
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić primio je u ponedjeljak u posjet novoga predsjednika HNK „Hajduk“ Lukšu Jakobušića te su razgovarali o važnosti tog kluba za Split i sve navijače, izvijestili su u ponedjeljak navečer iz Nadbiskupije.

Image
KAPETAN HAJDUKA PROGOVORIO O SVOJEM UGOVORU: /

'Financije nisu problem, mene više zanimaju druge stvari....'

Image
KAPETAN HAJDUKA PROGOVORIO O SVOJEM UGOVORU: /

'Financije nisu problem, mene više zanimaju druge stvari....'

Na sastanku se razgovaralo o povijesnim uspjesima HNK „Hajduk“, o važnosti koju taj klub ima za ljude grada Splita i šire za sve njegove navijače, o atmosferi i raspoloženju koje on sa sobom nosi i pronosi, A kako se navodi u priopćenju, dotaknuti su i "loši Hajdukovi rezultati koji zamagljuju sav onaj dobar rad koji u pozadini tih rezultata ostaje nevidljiv".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret s papom

Jakobušić je izrazio je nadu da će zajedništvom i dobrom radnom energijom ponovno doći i dobri rezultati na terenu te da će u srpnju „Hajduk“ igrati u Europi i da će se europske utakmice na Poljudu igrati pred punim tribinama. Podsjetio je kako je papa Ivan Pavao II. dva puta primio HNK „Hajduk“ u audijenciju (1995. i 2003.) te je izrazio nadu da će u skoroj budućnosti biti prigode za jedan takav susret s papom Franjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić je, prisjećajući se svojih nekadašnji odlazaka na Hajdukove utakmice, poželio da klub što prije ojača i vrati dobro raspoloženje među svoje brojne navijače koje se, kako je rekao, reflektira i u boljim odnosima u obitelji, na poslu i na ulicama grada Splita.

Vatreni na Poljudu

U razgovoru je također naglašeno kako je važno da se hrvatska nogometna reprezentacija na Poljudu osjeća „doma“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakobušić je zahvalio nadbiskupu Barišiću na prijemu, pozvao ga je na utakmice „Hajduka“ čim se situacija s koronom vrati u normalu te mu je uručio prigodni dar: uokvirenu fotografiju sa susreta „Hajduka“ s papom Ivanom Pavlom II. prije 25 godina te nogometnu loptu s potpisima igrača.

Sastanku su nazočili generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Miroslav Vidović, Hajdukov klupski kroničar Jurica Gizdić, direktor strateških komunikacija Duje Biuk i službeni fotograf „Hajduka“ Robert Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo