'TITULA JE NAJVAŽNIJA' / Jakobušić: 'Nisam zadovoljan što moram guglati igrače. Najviše mi je žao Livaje. Osvajanje kupa će postati navika'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

"Meni mandat istječe sljedeće godine, ali Uprava treba ostati

3.3.2023.
22:07
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je održao neformalni razgovor s novinarima o raznim temama.

Image
OBITELJ PRIJE SVEGA /

Hajdukov 'wonderkind' posvetio rekordni pogodak bratu koji vodi bitku s dopingom

Image
OBITELJ PRIJE SVEGA /

Hajdukov 'wonderkind' posvetio rekordni pogodak bratu koji vodi bitku s dopingom

Razgovor je bio dugačak, a ovo je rekao o prijelaznom roku: "Nisam zadovoljan s prijelaznim rokom, kao niti javnost. Ne bih htio se pravdati za ništa, ne bi htio napadati nikoga. Tu je Nikoličius napravio izuzetan posao. Htjeli smo otvoriti prostor za juniore. Trebali smo reagirati s golmanom i dogodilo se odmah. Nisam zadovoljan jer u konačnici doveli smo tri igrača. Nekad se gadim i sam sebi, ali i ja sam morao nekoga guglati. Guglao sam Benrahoua", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam u nogometu toliko dugo, ali morao sam ga guglati. Ferro, povukli smo tu opciju prije ljeta. I doveli smo Anella, veliki potencijal. Ali, to su sve popune., to je problem. Zašto nismo doveli još dva kapitalca? Nije problem novac nego su pošli u drugom smjeru, a jednog ćemo probati uhvatiti na ljeto."

'Najviše boli dojam'

O rezultatima ove sezone, rekao je sljedeće: "Za klub je najvažnija Europa, ali za grad i navijače je važna titula. Ona daje osjećaj ponosa, da se može. Malo smo posrnuli, ali najviše boli dojam. Sreća da smo dobili u Osijeku jer bi to bio ozbiljan podbačaj. Nama je prošle godine kup bio trofej, a ove je utjeha. Sljedeće će biti navika.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bilo je razgovora i odnosu s Nikoličisuom: "Ima neslaganja, ali i on ima obitelj, ima i Instagram pa mu se to sve obije o glavu. Ako je promašio prijelazni rok, nešto je i odradio. Ima potporu, mandat od četiri godine. Meni je logično da se predsjednik mijenja 30.5. ili 30.6. Meni mandat istječe sljedeće godine, ali Uprava treba ostati", rekao je i dodao:

"Teklić će se vjerojatno prodati iz Varaždina za milijun, dva. Moguće da nismo dobro odradili ljetni prijelazni rok. Meni je najviše žao Marka Livaje i Nikole Kalinića. Nismo doveli igrače njihovog ranga. Tko će ubacivati Kaliniću, neću ja…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo