PRESICA / Jakirović progovorio o igraču koji nije putovao u Češku: 'Nije otpisan!' Trener Dinama otkrio i što ga frustrira

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener Dinama Sergej Jakirović najavio je gostovanje kod Viktorije u Plzenu u četvrtom kolu Konferencijske lige

8.11.2023.
18:54
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u četvrtak od 18.45 sati igra u Plzenu protiv Viktorije utakmicu četvrtog kola Konferencijske lige. Česi su vodeća momčad skupine s devet bodova, dok Plavi imaju tri, baš kao Ballkani i Astana.

Image
ZANIMLJIVO /

Maloča doznao kaznu za izjavu da će Hajduk biti prvak, no još je jedan član Gorice kažnjen zbog sličnih riječi

Image
ZANIMLJIVO /

Maloča doznao kaznu za izjavu da će Hajduk biti prvak, no još je jedan član Gorice kažnjen zbog sličnih riječi

"Želio bih da u Plzenu nastavimo kao u Varaždinu, pogotovo kao u prvom poluvremenu, da gard bude dinamovski, da budemo samouvjereni, da odigramo dobru natjecateljsku utakmicu. Naravno, svaka je važna, igrali smo s njima u Zagrebu, iskoristili su našu grešku i pobijedili. Jasno, uvažavamo ih, posebno njihove utakmice, ovu zadnju pobjedu sa Slavijom. Ali želimo ovdje nešto uzeti. Morat ćemo biti trkački jako dobri, kad im uzmemo loptu da možemo nešto napraviti", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović, prenosi Germanijak.hr, pa se osvrnuo na stanje u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su tu osim Petka, Ademi i Kevin ne mogu igrati u Europi. Ostavili smo u Zagrebu Menala, jer imamo dovoljno krila, ali nije otpisan, tako smo odlučili za ovu utakmicu."

Dinamu šteka realizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da mi je to frustrirajuće, nisam imao u karijeri dosad toliko peha u tim završnim akcijama. Čak se to i može trenirati, imamo dosta situacijskih vježbi, kako bismo igrače doveli u situaciju iz utakmice. Razgovaramo svakodnevno, svjesni su igrači svega, ne može im se ništa prigovoriti kad su pristup i želja u pitanju. Drago mi je što sam u Varaždinu vidio, da smo ozbiljni, da stvaramo prilike, polako hvatamo automatizme."

"Svjestan sam i ja da ne ide to preko noći. Naviknuli smo godinama na nogomet s posjedom i individualnom kvalitetom, sad to moramo mijenjati, igrati više radni nogomet. I na tome radimo. Ja ne mogu biti nezadovoljan igrom, ali rezultatom apsolutno jesam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 88 GLEDAJTE EKSKLUZIVNO NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo