OVO ĆE ODUŠEVITI NAVIJAČE / Kakva bomba: Ademijev povratak potvrdio je Sergej Jakirović

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Njegov će povratak puno značiti

5.9.2023.
12:10
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

ArijanAdemi na samom je pragu dolaska u Dinamo. Dugogodišnji kapetan Plavih prije pola godine napustio je Maksimir, a izgleda kako je povratak pitanje vremena. Naime, otkako se pojavila priča o tome kako će na sebe ponovno navući omiljeni plavi dres, svakog dana ta je priča sve bliža realizaciji.

Image
LEGENDARNI KAPETAN /

Otkriveno gdje je zapelo u Ademijevom povratku u Dinamo, još se pregovara

Image
LEGENDARNI KAPETAN /

Otkriveno gdje je zapelo u Ademijevom povratku u Dinamo, još se pregovara

Maštu navijača koji željno iščekuju povratak kapetana za kojeg nisu htjeli ni da ode dodatno je jučer razgalio drugi Makedonac u svlačionici Plavih, Stefan Ristovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je jučer bio izrazito aktivan, a u rosteru Sergeja Jakirovića našla su se nova tri imena: Tibor Halilović, Joaquin Sosa, te Sandro Kulenović. Posao oko Arijana Ademija zapeo je, a poznato je i zašto.

Ademi je sve bio dogovorio s klubom, ali je zapelo na pitanju odštete. Kinezi su tražili nešto malo više od milijun eura, a dogovor nije postignut sve dok nije otkucala ponoć u Pekingu pa su pregovori, barem u ovoj fazi, prekinuti usred vremenske razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će navijače baciti u trans

Ipak, sve to je navijačima dalo razloga za sumnjičavost prema cijeloj toj situaciji oko povratka omiljenog kapetana, ali današnji objavljeni screenshot poruka sa trenerom Jakirovićem odagnao je svaku sumnju. Naime, u prepisci se može vidjeti kako jedan navijač redovito šalje poruku treneru Plavih, a na posljednju oko pitanja povratka AkijaProfa Jakir potvrdno je odgovorio.

Image
Foto: SCREENSHOT/ZONA DINAMO

Izvjesni navijač prepisku je objavio u jednoj Facebook grupi, a ona je prenesena i na forumu ZonaDinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi kibici nakon ovog mogli bi mirnije spavati, smanjen je zaostatak za rivalima, a reprezentativna stanka došla je kao naručena. Strateg Plavih u nadolazećem bi razdoblju trebao konsolidirati momčad, a u tome će mu zasigurno pomoći Ademi, čovjek za kojeg suigrači ginu na terenu, kako su i sami rekli.

Iako neće moći igrati grupnu fazu Konferencijske lige, Ademi će biti od velike pomoći u HNL-u, ali i u očekivanom europskom proljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo