REAKCIJE TRENERA / Jakirović: 'Naši navijači motiviraju i protivnike'; Čabraja: 'Rijeka želi Europu, a mi smo od toga sve dalje'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je s 2:0 pobijedila Lokomotivu i učvrstila se na trećem mjestu 1.HNL.

27.4.2023.
21:37
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U 31. kolu 1.HNL Rijeka je na Rujevici s 2:0 bila bolja od Lokomotive. Golove su u ekspresnoj ofenzivi domaćina od 65. do 67. minute postigli Matija Frigan i Adrian Liber, igrači iz omladinske škole Rijeke. Drugi najbolji strijelac lige Frigan tako je došao do 12 golova ove sezone. Nakon utakmice izjave su dali treneri Sergej Jakirović i Silvijio Čabraja.

Image
POTVRDILI FORMU /

Fantastična Rijeka s dva gola svladala Lokomotivu i učvrstila poziciju koja ih vodi u Europu

Image
POTVRDILI FORMU /

Fantastična Rijeka s dva gola svladala Lokomotivu i učvrstila poziciju koja ih vodi u Europu

Jakirović: Naši navijači motiviraju i protivnike

"U prvom poluvremenu smo imali problema u organizaciji igre, imali smo novi stoperski par pa smo se bojali kontre. Imali smo dojam da je ovo utakmica tko prvi zabije gol, tako se meni činilo s klupe. Tako je na kraju i bilo, ovoga puta smo mi bili ti i zadovoljni smo", rekao je Jakirović pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo tri poraza od Slavena kod kojeg sada idemo, jasno je koliko je Belupo teška momčad i naravno da kod kuće igraju drugačije. Bit će to teška utakmica. Što se tiče naših navijača, oni su fantastični, mislim da oni motiviraju i protivničke igrače, svi se razlete terenom. Čestitam im", rekao je Jakirović.

Čabraja: Rijeka želi Europu, a mi smo od Europe sve dalje

"Utakmica se lomila do gola Rijeke. Rijeka je za nijansu bila bolja, a onda nismo dobro reagirali. Onda se utakmica prelomila u dvije minute. Nedostajao nam je žar i želja za pobjedom. Nismo bili dovoljno koncentrirani i agilni, Rijeka je željela tu pobjedu, želi Europu, a mi smo od Europe sve dalje", rekao je Čabraja pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama ulaze krila 2005. i 2004. godište, teško je tako parirati ekipi kao što je Rijeka, ali to je naša stvarno i na taj način funkcioniramo. Nijedna utakmica koja dolazi neće biti lagana. Gorica je u dobrom nizu, traži bodove za ostanak u ligi i naravno da će nam biti teško", rekao je Čabraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo