NOVI EUROPSKI ISPIT / Jakirović najavio utakmicu s Ballkanijem: 'Moramo biti na maksimalnom nivou'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo i Baklani susreću se u drugom kolu Konferencijske lige

4.10.2023.
18:24
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjede nad Astanom na otvaranju, Dinamo u četvrtak očekuje novi ispit u Konferencijskoj ligi. Modri u Prištini protiv Ballkanija iz Suhareke igraju utakmicu 2. kola, a utakmicu je u srijedu najavio trener zagrebačke ekipe Sergej Jakirović.

Image
BRAVO, DEČKI /

Sjajan start mladih dinamovaca u Ligi prvaka: Nakon drame s igračem manje stigli do pobjede

Image
BRAVO, DEČKI /

Sjajan start mladih dinamovaca u Ligi prvaka: Nakon drame s igračem manje stigli do pobjede

"Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv Ballkanija koji je jako dobro vođen. Organizirana su i kompetetivna momčad, znaju mijenjati sustav ovisno o suparniku, igraju u rombu 4-4-2, nešto smo se pripremali, naš je ritam malo gust i ubitačan. Nećemo se žaliti, moramo biti na maksimalnom nivou po pitanju čvrstine, agresije, čak i fanatizma kad oni igraju pred domaćom publikom. Oni imaju sve pobjede na svom terenu u Europi što je znak opasnosti, pa moramo biti maksimalni ako sutra mislimo ovdje nešto uzeti", rekao je pa se osvrnuo na zdravstvene probleme u momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drmić je i dalje upitan, nećemo riskirati s njim, u nedjelju nas čeka Istra. Svi ostali su dobro, vidjet ćemo s Baturinom, jučer je trenirao na 50%, kaže da ga nešto smeta u koljenu, pa ćemo vidjeti što će s njim biti."

"Znam da ovdje Dinamo ima puno navijača, pred hotelom su nas neki i dočekali, htjeli se slikati s nekim igračima, njihove potpise. Znamo da je i Kujtim Shala ostavio u Dinamu velik trag. Opet, nedavno s Rijekom protiv Dukagjinija, znam što nas tu očekuje. Osjećamo se ugodno na Kosovu, vjerujem da će tako biti i poslije sutrašnje utakmice", poručio je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo