ODLUKA IZVRŠNOG ODBORA / Dario Šimić se vraća u Dinamo! Evo koja će biti njegova uloga u klubu iz Maksimirske 128

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Grad je obećao ljudima iz Dinama da će početkom 2025. godine krenuti izgradnja novog stadiona u Kranjčevićevoj ulici te da će isti biti završen u roku

10.4.2024.
21:54
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Novi Izvršni odbor Dinama održao je svoju treću sjednicu na kojoj je Velimir Zajec imenovao predstojnika Ureda predsjednika, a riječ je o Sanjinu Španoviću koji je već i bio Zekina desna ruka u predsjedničkoj kampanji, a poznato je kako je i napisao biografiju Zeko. Ipak, vijest koja će još više odjeknuti je povratak Darija Šimića u klub iz Maksimirske 128. Bivši član Uprave imenovan je dopredsjednikom Odbora za sponzorstvo.

Image
POTPUNO NEOČEKIVANO /

Svi žele Modrića: Saudijci, Dinamo i jedan klub koji je sve iznenadio

Image
POTPUNO NEOČEKIVANO /

Svi žele Modrića: Saudijci, Dinamo i jedan klub koji je sve iznenadio

Važno je napomenuti kako će Šimić kao i svi članovi svih odbora u klubu pomagati - volonterski, dakle bez financijske naknade. Cilj Odbora za sponzorstvo bit će približiti Dinamo potencijalnim sponzorima, dok će predsjednik Odbora biti Zrinko Hržić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Odboru su još Marko Njavro (član Uprave Francka), Mario Petrović (predsjednik Uprave Millenium promocije), Robert Penezić (član Skupštine kluba), Igor Arlović i Hrvoje Slade.

Dinamo je na utakmici s Istrom ugostio 40 ljudi iz poslovnog svijeta u loži Zrinjevac koji su se družili s klupskim legendama, a ista praksa nastavit će se i u preostalim utakmicama tekuće sezone na Maksimiru, ali vrlo vjerojatno i ubuduće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Također, na temu stadiona govorio je i direktor istog, Miljenko Sakoman. Članovi IO-a obaviješteni su o stanju infrastrukture u Maksimiru, dok su iz Odbora za stadion izvijestili o sastanku kod gradonačelnika Tomaševića. Iz grada je stiglo obećanje da izgradnja stadiona u Kranjčevićevoj ulici kreće najkasnije početkom 2025. godine te da se završetak tog posla očekuje u roku (sredina 2026. godine).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo