TKO JE TU LUD: / Novi preokret oko utakmice Vatrenih u Splitu!

Iako su čelnici Hajduka najavili da Vatreni neće protiv Italije igrati u Splitu, Izvršni odbor HNS-a je odlučio drugačije na sjednici na Plitvicama.

9.4.2015.
10:25
VOYO logo

I dok dobar dio Hrvatske sumnja i špekulira kako je HNS vjerojatno znao da će UEFA kazniti našu reprezentaciju prije nego što je odlučio kopernikanskim preokretom ugostiti Azzurre na Poljudu, iz Splita je stigao (ne)očekivani odgovor nakon UEFA-ine kazne. "Ponižavajuće bi prema navijačima iz ovog dijela Hrvatske bilo igrati u Splitu s Italijom pred praznim tribinama, nakon što je reprezentacija tako dugo izbivala iz Splita. To zaista ne bi imalo smisla, tim više što je već prijavljen stadion u Maksimiru", rekao je za Dalmatinski portal opredsjednik Hajdukova Nadzornog odbora Nikola Koceić Bilan.

"Šokirala nas je ova drakonska kazna. Nema govora o tome da smo znali što se sprema. Inicijativa za Poljud bila je iskrena", kazao je za Večernji list izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to je bilo u četvrtak ujutro, par sati kasnije - druga priča. Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na sjednici na Plitvicama je raspravljao o kazni UEFA-e i otkrio da će se igrati na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo