IZNOSI KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI: / Najbolje plaćeni igrač Premier lige je rezerva, a i Fabregasov slučaj je nevjerojatan

Image
Foto: AFP

Ugledni britanski dnevni list Times objavio je popis igrača koji imaju najveće plaće u svakom od 20 klubova engleske Premier lige.

12.2.2017.
9:30
AFP
VOYO logo

Rekorder je kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney koji na Old Traffordu zarađuje vrtoglavih 300.000 funti! Kad se uzmu u obzir Rooneyjeve partije u prošlosti i činjenica da je nedavno postao vječni rekorder po broju postignutih pogodaka za United, to možda i nije toliko čudno. Ali danas je Rooney igrač koji uglavnom ulazi s klupe i iz te je perspektive teško povjerovati da je najbolje plaćeni nogometaš u ligi.

Bilićev rekorder je Carroll

Na drugom je mjestu dvojac Manchester Cityja - Sergio Agüero i Yaya Toure. Obojica zarađuju po 240.000 funti tjedno, što je također dosta zanimljivo s obzirom da je Toure dugo bio 'na ledu' kod Pepa Guardiole, a Agüero je u zadnjim utakmicama mjesto u prvoj postavi prepustio mladom Gabrielu Jesusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I četvrto mjesto će mnogima podići obrve. Na njemu je Cesc Fabregas koji je najbolje plaćeni igrač Chelseaja s 220.000 funti tjedno iako mu je minutaža ove sezone mizerna. U Liverpoolu najveću plaću ima Philippe Coutinho (150.000), u Arsenalu Mesut Özil (140.000), u Tottenhamu Hugo Lloris i Harry Kane (120.000), a zanimljivo je da jednako zarađuje i Christian Benteke u Crystal Palaceu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bilićevom West Hamu najbolje je plaćen Andy Carroll (80.000), dok u aktualnom, ali i posrnulom prvaku Leicesteru najveća primanja očekivano imaju Riyad Mahrez i Jamie Vardy, po 100.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo