IZNENADNI NAPAD ŠPANJOLSKOG NOVINARA NA IZBORNIKA VATRENIH: / 'Neshvatljivo mi je zašto Dalić to radi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ima onih kojima poziv u reprezentaciju Luki Modriću baš i nije najbolje 'sjeo'

30.10.2019.
8:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Još svega malo više od dva tjedna dijeli nas od odlučujuće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije za plasman na Euro 2020. godine. Popularni Vatreni moraju uzeti barem bod u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Slovačke, koja se igra 16. studenoga na riječkoj Rujevici.

Za tu će utakmicu izborniku Zlatku Daliću, jasno, trebati najjače snage na raspolaganju. Neće imati Domagoja Vidu i Dejana Lovrena koji su zbog parnog broja kartona primorani propustiti ovu akciju, ali kandidata na tim pozicijama ima ponešto, poput Mateja Mitrovića, Duje Ćaleta-Cara, Dine Perića, i sasvim su dobre opcije, ali zna se već koji je igrač nezamjenjiv i koji igrač mora biti tu, a to je kapetan Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ima onih kojima poziv u reprezentaciju Luki Modriću baš i nije najbolje "sjeo". Javio se teko španjolski novinar Jorge Pachecho iz El Espanola koji je odlučio okomiti se na Dalića jer uporno zove Modrića, a ovaj je toliko potreban Real Madridu.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

09.09.2019., stadion Backell Arena, Baku, Azerbajdzan- Kvalifikacijske za Europsko prvesntvo, skupina E, 5. kolo, Azerbajdzan - Hrvatska. Luka Modric. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Poludio zbog Modrića

Kapetan Vatrenih ozlijedio se na posljednjoj utakmici kvalifikacija s Walesom i zbog toga ga Real neko vrijeme nije mogao koristiti, a španjolskom novinaru to je baš zasmetalo. Činjenica je, Modrić je ove sezone odigrao više minuta za Hrvatsku (335), nego za Real Madrid (248) i na koncu ispada da se u Madridu samo liječi, a najbolje od sebe daje za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pachecho je zato odlučio prozvati Hrvatsku i njezina izbornika. "Novi Dalićev poziv nije neshvatljiv samo sa stajališta da se Modrić tek oporavio, već i sa sportskog aspekta. Hrvatskoj je za plasman na EURO dovoljan bod protiv Slovačke. Modrićeva predanost reprezentaciji je čvrsta, ali neshvatljiv je nedostatak popustljivosti Hrvatske prema Realu", veli novinar.

Ovakvi su pritisci španjolskih medija prema Daliću sve učestaliji, ali, realno, nije izbornik kriv što se utakmice kvalifikacija igraju u jeku sezone, niti je kriv što Modrić toliko voli Hrvatsku da joj ne može reći "ne", odnosno, nije kriv niti on, a još manje Luka, što više nema 25 godina da može odigrati 50 utakmica u sezoni bez da se ozbiljnije povrijedi. Kritika Španjolaca svakako nije na mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo