IZNENADNA TRANSFER BOMBA S MAKSIMIRA: / Dinamo doveo jednog od najboljih igrača šampionske generacije Rijeke

Image
Foto: Profimedia

Dolaskom novog trenera pao je u drugi plan i ove sezone nije upisao niti jedan nastup

31.1.2021.
19:43
Profimedia
VOYO logo

Već se danima nagađa o mogućem novom transferu Dinama. Trener Zoran Mamić ostao je bez opcija na poziciji desnog beka nakon što mu se ključni igrač Sadegh Moharrami teško ozlijedio, a Petar Stojanović nije baš u nekoj formi, pa se hitno tražilo kvalitetno rješenje na toj poziciji.

A sada se čini da su ga i pronašli. Kako javljaju portugalski mediji, Dinamo je dogovorio transfer Stefana Ristovskog iz lisabonskog Sportinga. "Modri" će za usluge Makedonca platiti milijun eura odmah i još oko 300 do 500 tisuća eura kroz razne bonuse te deset posto od sljedećeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.07.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Prva utakmica 2. pretkola UEFA Lige prvaka, HNK Rijeka - The New Saints F.C. Stefan Ristovski, Josip Misic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjećamo, Ristovski je bio jedan od najboljih igrača one šampionske generacije Rijeke koja je osvojila naslov 2017. godine. Ristovski je tog ljeta napustio klub i prešao je u Sporting gdje je do ove sezone imao status prvotimca, ali dolaskom novog trenera pao je u drugi plan i ove sezone nije upisao niti jedan nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo